Nemáte někdo zkušenost s vyndaním vnitřních skel z předních světel.Budu měnit plastová skla a viděl jsem to už na několika fotkách a zajímalo by mě jaké máte kdo zkušenosti.Laboruju nad myšlenkou že bych je při té výměně nedával.Díky
No já nevim jestli je to dobrej nápad. Zvláštně to možná vypadá, ale ty skla tam nejsou jenom pro parádu. Rozptylujou světelnej paprsek a tvarujou ho do kuželu, do stran i do správný výšky. Myslim, že bez toho to bude svítit dost "divoce"...
To je přesně pokus sem na bmwklub. Klidně si ty světla vyndej úplně. Určitě tam nemaj vůbec žádnej význam. Budeš mít lehčí auto a ušetříš na benzínu. To jsou nápady, to bych blil
já se ptal na kovové clony mezi čočkou a žárovkou,které jsou navíc přestavitelné podle toho jestli jezdíš vlevo nebo v pravo - prostě zastiňují
žárovku,ale proč když dříve se to nedělalo?
Má to souvislost s technologií výroby nových žárovek a výbojek. Od té clony se světelný tok odráží z větší části z5t do paraboly a pak teprve směrem před auto. Zvyšuje se tím podstatně svítivost a lépe se reguluje světelný tok z žárovky - výbojky.