mam problem. V poslednom case sa mi stalo, ze sa pocas jazdy aktivuje zhavenie. Je to 525 tds E39. Doteraz to nerobilo vobec. Pocas toho, ked je to aktivne, auto vobec nechce tahat, neda sa ani pridat. Po par sekundach to vypne. Nevie niekto co to moze byt?? Alebo ci zhavenie neje nejakym sposobom prepojene s palivovou sustavou a hlavne s cerpadlom? Myslim ze neje v poriadku (auto na volnobeh niekedy chveje)...
Asi mas nejakej zhawej model to spis znaci nejakej problem se wstrikowanim nebo tak neco??????? rozhodne to siganlizuje nakej problem ale newim co mohlo by to byt v manualu??
auto pouzivam skoro 2 roky a zatial vsetko islo ako ma. Konkretne sa to stalo 2 krat. V manuale pise ze doslo k zavade v elektronickej vstrekovacej jednotke. Chcel som len zistit, ci sa s tym uz niekto stretol a upresnil o co konkrektne ide...
mě se taky rosvítilo za jízdy žhavení a svítilo furt a začalo cukat během jízdy...tak jsem jel na diagnostiku a načetlo mi to špatný snímač otáček...jsem ho vyměnil a je klid...
na 100% je to ta zlta kontrolka s cievkou. Trochu ine je to v tom, ze to nesvieti v kuse, len tak par sekund (cca 5), potom stacilo podradit (lebo auto nechcelo ist) a islo to zase ako ma. Buduci tyzden idem do servisu, tak uvidim co to bude... Dakujem za rady.