Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

repase klima kompresoru?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Demostenes »

Nevite, kde/jestli delaji repase klima kompresoru? Byl jsem si nechat nafouknout klimu, ale na kontrole tesnosti mi rekli, ze je na kopresoru docela unik. Zrejme by potreboval jenom pretesnit, normalne sepne a zda se, ze funguje.
Je to Bosh na chladici medium r12, moje auto je e34. Pripadne je nejaka moznost si to pretesnit doma sam? Resp daji se ta tesneni sehnat, pripadne z neceho vystrihat?
milonovo
Klubové ID: 842

#2 Příspěvek od milonovo »

Já se na to kdysi ptal v nějaký firmě v Radotíně a řekli mi že pokud to utíká ucpávkou,je to sice materiál za pár korun,ale že už to nedělaj protože na to měli spoustu reklamací,že je většinou načatá i ta hřídelka a prostě to nevydrží.
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Demostenes »

milonovo píše:Já se na to kdysi ptal v nějaký firmě v Radotíně a řekli mi že pokud to utíká ucpávkou,je to sice materiál za pár korun,ale že už to nedělaj protože na to měli spoustu reklamací,že je většinou načatá i ta hřídelka a prostě to nevydrží.
Hmm, ja si to klidne ucpu sam, za pokus nic nedam. Nahodou nevis, kde se ten material da sehnat?
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pivson »

Zkus to tady, dali mě tam klimu dohromady. Prijdou ti jako frajírci, ale v pohodě.
http://www.autozaoralek.cz/auto-klimatizace.html
Odpovědět