Kluci poraďte.Chci dodělat dálku na centrál a nevím jakej drát je na to celkový zamčení.Dráty na centrál jsem našel a i to funguje,ale nevím kterej zamyká i to,že to potom nejde zvnitřku odemknout.Díky za rady a postřehy.Je to E34 93 r.v.
Já jel po drátech se dveří a pak jsem to k tomu svazku zkoušel přes odpor. Nakonec to byla stejně pakárna - ze dvou relátek releový blok, protože alarm měl obrácené impulzy...
Landis díky.Na to jsem také přišel jak zamykat,ale ono to má ještě jednu polohu zamčení a to tu,že když zamkneš klíčem,tak potom se to nedá zvnitřku odemknout.Třeba i vyháčkovat za čudlík,a to se mi nedaří nejak najít ten ovládací drát.
To je trošku složitější, ono se to napřed zamkne a pak je tam ještě jeden doraz po protočení klíčku. Tedy, jestli si to správně pamatuju ještě z E28. Nejsem si jist, zda tento "zámek v servech" lze aktivovat rovnou...
Jde to zamknout rovnou,to jsem zrovna včera vykoumal.Ale teď mám jinej problém,zase nevím jakým drátem to odemknout.V sobotu to budu znova zkoušet,tak když se to povede dám to sem snad se to někomu bude taky hodit.