Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Uživatelská příručka... HILFE!!!!!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Panaque
Klubové ID: 1062
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Panaque »

Sháním uživatelskou příručku na BMW E39 530d v českém jazyce.

Poradí někdo prosím?

Zároveň bych se rád zeptal zda-li někdo má radu jak řešit špatně funkční displej na přístrojovce ale i u rádia. Displey zobrazuje ale pouze rozsypaný čaj.

Díky za jakoukoli rady...

Pavel
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#2 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Pokud Ti stačí nascenovaná příručka pro 520-540i, 525td(s)-530d ve formátu PDF, pošlu Ti ji mailem. Pokud chceš papírovou verzi, prodávají ji v BMW. Zatím jsi tu jednu noc, takže hlavně doporučuji pročíst všechny sekce tohoto fóra, je tady spoustu informací, použij "HLEDAT". Každý Ti rád pomůže a poradí, ale nemůžeme stále zvěřejňovat jedno a to samé. Já "hledal" asi měsíc. Ten rozsypaný displej je tu taky - někde.:D
Například tady http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=displej
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Panaque »

Díky moc za radu... Zaregistroval jsem se ve dvě ráno a auto mám od čtvrtka... :-) Určitě budu hledat více a rád bych se i přihlásil do klubu. Jsem z 530 E39 naprosto nadšený!!! Je to skvělé auto!!! A nyní i chápu všechny nadšence BMW!!!

Pokud by bylo možné zaslat naskenovaný manuál, byl bych moc vděčný, mám jen v němčině a to jaksi nestačí... Z AJ bych si to přeložil sám. Živím se tím...

Takže, pokud byla nabídka myšlena vážně :-), pavel.pilar@centrum.cz

Moc děkuji a přeji mnoho šťastných kilometrů!!!!!
Atila

#4 Příspěvek od Atila »

Panaque píše:Sháním uživatelskou příručku na BMW E39 530d v českém jazyce.
Zároveň bych se rád zeptal zda-li někdo má radu jak řešit špatně funkční displej na přístrojovce ale i u rádia. Displey zobrazuje ale pouze rozsypaný čaj.
Nepises rok vyroby, ale vsechny roky jsou tady:

http://www.analogstereo.com/bmw_5_owners_manual.htm

Diesely tam nejsou, ale motor neni pro uzivatelskou prirucku stejne moc podstatny.
Jinak rozsypane caje jsou velka bolest E39tek, ktera bohuzel nema zadne zarucene financne rozumne reseni. Tohle BMW tezce nedoresilo, takova zavada by se u vozu vyssi tridy po par letech provozu (problemy bezne po ctyrech letech) rozhodne stavat nemela. :-(
stanley07
Klubové ID: 1032
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stanley07 »

To je pravda, ale jak už se tady psalo, je to z 99% vada aut s velkym BC.
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Panaque »

Nepises rok vyroby, ale vsechny roky jsou tady:

http://www.analogstereo.com/bmw_5_owners_manual.htm

1999, tam už jsem koukal, jeden moc ochotný člen mi už zaslal. Ale díky moc za tip.

Dnes jsem sehnal řešení na displey. Mělo by to stát kolem 3.000,- výměna. Jinak Na Letné mi řekli 25.000,- 8O , tak uvidím...

Jak jsem již říkal, co mám BMW, potkávají mě jen samé dobré věci a jsem velmi mile překvapen z ochoty členů. Musím říci že tento web i lidé jsou zatím ti nej z celého netu co jsem sledoval!!! Doufám že to tak vydrží a jsem si jistý že měnit už nebudu!!!
Pavel
Klubové ID: 56

#7 Příspěvek od Pavel »

tak vítej mezi náma....škoda že takových spokojených tady není víc....
Atila

#8 Příspěvek od Atila »

Panaque píše:Dnes jsem sehnal řešení na displey. Mělo by to stát kolem 3.000,- výměna. Jinak Na Letné mi řekli 25.000,- 8O , tak uvidím...
Vymena? Existuji lide, kteri za podobne penize nabizeji opravu, ale jak dokladaji mistni diskuse, tak vysledek je velmi nejisty a moznost zniceni ostatnich casti pristrojoveho panelu dosti realna. :-(
radims

#9 Příspěvek od radims »

Atila má pravdu - z vlastních kušeností můžu říct, že display v palubovce se dá opravit asi tak 50:50 - buď jede nebo je definitivně po něm. Display v rádiu se dá opravit bez problémů, za ca 45 minut není co řešit - kdybys nebydlel tak daleko, mohl jsem ti to udělat.
Odpovědět