Caute!Neviete mi niekto poradiť či je normálne menšie chvenie tohoto typu auta na volnobehu?Chcem to kúpit ,ale ine tds nemám na porovnanie kde vyskúšať.Ďakujem!
Je to take DRRRRR a trasie to.Nemôžu to robiť gumy(nízky profil) ma tam 225/45 R17 a ešte jedna vec,nieje vidieť kilometre-čislice na displeji aj keď sieti.
peterSK píše:Je to take DRRRRR a trasie to.Nemôžu to robiť gumy(nízky profil) ma tam 225/45 R17 a ešte jedna vec,nieje vidieť kilometre-čislice na displeji aj keď sieti.
Hulí to na ten volnoběh?hulí to když s tím jedeš?popř.kdy a za jakých podmínek?(myslím plyn,otáčky,kvalt atd),co silentbloky motoru nejsou poškozené?kolik to má nahrkané?kilometry nejdou vidět vůbec??
peterK píše:Caute!Neviete mi niekto poradiť či je normálne menšie chvenie tohoto typu auta na volnobehu?Chcem to kúpit ,ale ine tds nemám na porovnanie kde vyskúšať.Ďakujem!
Nehuli na volnobehu a ani za jazdy.Trasenie na volnobehu sa prenáša až do volantu.Auto ide pekne,ma slušný a rovnomerný ťah.Kilometre nieje vôbec vidieť iba len takečasti číslic z ktorých sa to nedá zistiť.Motorom nejak zvlášť nehádže,takže neviem.
no pokud jsou silentbloky motoru KO, mohlo by se to teoreticky chvet stale, ale je to nepravdepodobny. ja mam ted novy silentbloky a chveje se mi to jen za studena, ale jen v takovejch vlnach a decentne.. zahraty se to ani nehne, otacky jak pribity. vibrace by se mohly vyskytnou jen v radici pace a pedalech, ale spis jen na dotyk, ne viditelne.
je to proste diesel.. treba ve fungl novy 730d se nam chvel volant na volnobeh a nebyla to zadna vyrobni vada..
no a ty 225/45/17 by tam vazne nemely byt.. sice se dnes davaji na auta teto tridy, ale na podvozek e34ky je to moc tvrdy..