Ahoj chlapi, mám takový problém se signalizací závady brzdových světel.
Neprojevuje se to vždy, gong se ozve asi při 2/3 startování, přitom světla svítí, všechny tři žárovky vyměněny. Tak čím to může být
Díky za odpověď.
Zkus se podívat, jestli nemáš ve světlech, respektive v celým kufru vlhko. Mě to dělalo taky a bylo to tím, že trochu zatékalo jedním světlem a tekla mi voda až pod rezervu. BC kecal pořád a žárovky odcházely jedna za druhou. Dotáhl a utěsnil jsem silikonem světlo a byl a je klid.
Resil jsem nedavno, nakonec to bylo zadni svetlo, takze jeste bych zkusil vymenit zarovky v zadnich svetlech, a at ti nekdo koukne jestli to opravdu vsecko spravne sviti.... Jinak me se stalo ze zarovka svitila, ale byla takova ocouzena... po vymene ok
Díky pánové, asi jsem už na to kápnul
Mám fl světla a lévé má na brzdovou žárovku jinou objímku, než pravé. Nevím proč to tak je, vypadá to jako ručně dodělané, ale konzultoval jsem to s kolegou a ten má tu samou zas na pravo, tak nevím co to soudruzi z NDR zas vymysleli.
Všiml jsem si, že žárovka má v objímce vůli, tak jsem prostě napružil kontakty, vůli vymezil a zdá se, že je to ok.