myslím že je v háji,auto mi ide ako keby malo 100PS, ked som ju odpojil auto šlape ako má, je možné chodiť stále na odpojenej
počítač nič nesignalizuje, spotreba je normal
Peter píše:myslím že je v háji,auto mi ide ako keby malo 100PS, ked som ju odpojil auto šlape ako má, je možné chodiť stále na odpojenej
počítač nič nesignalizuje, spotreba je normal
Klidně můžeš jezdit bez ní.... Je to jedna z věcí, která je v autě jenom kvuli tomu, aby v servisu měli práci.......
Zatial tiez chodim s odpojenou vahou (mam 4.0 benzin), za studena je to poznat, viac to zere, ale akonahle sa motor zahreje, tak sa mi zda, ze je to OK, spotreba je normalna (podla BC)
Ale uz ju mam objednanu preistotu....
Zamyšlam sa nad tým k čomu tam vlastne je , počul som že niektoré značky áut môžu kludne jazdiť bez nej(teda asi aj bmw), mal som vectru a tam to nešlo,
len ešte neviem ako sa to bude správať ked pôjdem kopcom s 2t károu,
investícia do novej sa asi nevyplatí ak to bude chodiť normálne
Zkus jí nejdřív velice jemně očistit.Např. úplně jemnej štěteček a tech. benzin,ale nech to pořádně vyschnout.Jinak se už na některý auta dělá náhrada za cca 3000.
milonovo píše:Zkus jí nejdřív velice jemně očistit.Např. úplně jemnej štěteček a tech. benzin,ale nech to pořádně vyschnout.Jinak se už na některý auta dělá náhrada za cca 3000.
Skúšal som to čistiť a bezvýsledne, nevieš náhodou kto robí tie repliky?
oplatí sa to tam vôbec dávať?? ked to ide i bez nej
Ona to snad není replika,ale nějaká univerzální od BOSCHe,zkus pohledat někde v autodílech.Ale i kdyby to byla náhrada,dávaj na ní určitě nějakou záruku.Jinak mrkni na ebay.de i tam se daj občas koupit i nový díly za dobrou cenu.
ty vahy dela Bosh, takze je to original kvalita a davame na ne 2 roky zaruku . nejsou to repliky ani univerzaly, neco takovyho se nedela co se vah tyce
na mojej váhe je kod 0 928 400 468, ked som ale hladal váhy tak tento kod je na 530d od r.v.2000 142kW verzii,
viete mi niekto povedať či je to isté i na 135 kW? (či tam náhodou ja nemám zo 142kW)
kde je možné objednať tú náhradu cca 3000,-
Ja som svoju objednal cez ebay, este cakam, snad pride a bude OK, udajne je nova, u BMW zanu chceli skoro 18 tisic a na ebay som ju kupil aj s postovnym za 82 GBP.
Fazeey píše:trochu nechapu jak to muže jet bez ty váhy kde to bere udaje? a když to jede bez ní, proč je sháníte?
Tak to bere udaje asi z mapy, pri tejto teplote co je teraz a pri normalnej nadmorskej vyske to ide ok, ine by bolo ist bez vahy pri mraze alebo extra horucave alebo pri vyssej nad. vyske (nekde v horach)...
Fazeey píše:trochu nechapu jak to muže jet bez ty váhy kde to bere udaje? a když to jede bez ní, proč je sháníte?
Tak to bere udaje asi z mapy, pri tejto teplote co je teraz a pri normalnej nadmorskej vyske to ide ok, ine by bolo ist bez vahy pri mraze alebo extra horucave alebo pri vyssej nad. vyske (nekde v horach)...
tak z mapy může brát asi cokoliv ale zrovna kolik tam prošlo vzduchu mi přijde u toho TDiesela celkem důležitej údaj