Dej si kliček do polohy On (musi se rozsvítit kontrolky) a vypoj baterii. Nech to tak pár vteřin pak dej klicek do polohy Off a připoj baterii. Mělo by to být OK.
dexter píše:Dej si kliček do polohy On (musi se rozsvítit kontrolky) a vypoj baterii. Nech to tak pár vteřin pak dej klicek do polohy Off a připoj baterii. Mělo by to být OK.
funguje toto aj na inych modeloch ako e34? napriklad e39, e36?
zaujimava info, netusil som to...
gyrous píše:dík,mám pocit, že auto je přepnuté v nouzovém režimu
aby bylo jasno, řídící jednotka je v nouz rezimu pouze v doprovodu s oznamovací kontrolkou.t.j. pokud ti svítí trvale kontrolka vstřikování (žlutá s vyzobrazeným vstřikem) tak potom je omezen výkon motoru jinak jede normalně.samozřejmě pokud je vše správně nastaveno:plnící tlak,předvsřik,tlak ve vstřikovačích. u tds řídící jednotka nevypíše chybu do registru závad u ani jednoho z těchto problému.ukáže je pouze při diagnostice při zaměření se na tyto veličiny a to pouze u dodávaného množství na zdvih a předvstřik,(trysky nepozná). pouze přeplnění zapíše do reg.záv.t.j. vysoký plnící tlak který je doprovázen odpojením dodávky paliva.několikrát na fóru zmiňované cuknutí při plném plynu.
navíc pokud ti nějaký problém přetrvává a ty vymažeš chyby při odpojené baterce (takhle to jde) tak stejně při nastartování a po ujetí ti ji načte zpět a jsi tam kde jsi byl.
Tak nevím čím to je, jedu si a znenadání když jedu delší dobou do kopce mi do motoru přestane proudit nafta. Vidím to i na ukazateli okamžité spotřeby, ručička spadne např. z dvaceti litrů a pak se neřehoupne přes deset litrů, plynový pedál nadoraz, po dvaceti vteřinách se to vzpamatuje a můžu zase do kopce pokračovat. Někdy se to stane i na rozjezd.
Měl jsem podezření na nouzový režim...
nejlepší bude diag.a na chybu se mrknout a ne mazat fehlerspeicher.když nebude žádná uložená tak jít dál.klidně ti poradím ale nejdřív si nech udělat diag.