Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zvuk z ovládacího panelu
-
- Klubové ID: 1032
- Kontaktovat uživatele:
Začal mi trochu vrčet ten malej větráček, co nasává vzduch z kabiny přez čidlo v ovládacím panelu klimatizace. Měl jsem to celý rozebraný, vyčistil jsem co se dalo. Chvíli to bylo v poho a teď už je zase slyšet. Nemáte s tím někdo zkušenost, popřípadě, jak hodně by myslíte vadilo, kdybych ho vyndal? Dík.
-
- Kontaktovat uživatele:
No von mi tak zvláštně cvaká, jako by o něco drhnul. Třeba když brzdim, tak přestane. Jako by tam byla nějaká vůle, nebo co. O těch olejíčkách vím, shodou okolností jsem se okolo hodinařiny a zlatničiny motal, ale na tohle by ten zázrak asi taky nevyzrál... Teď to tady mám znova rozebraný na stole a koumám, co s tim.. Snad na něco přijdu. Teda kromě amputace...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nic nerozlámeš, neboj. Stačí malej šroubovák a trocha citovky. Z jedný strany lehce povytáhneš, trochu zapáčíš a vycvakneš přední panel. Potom ti zůstane vevnitř jen ten zadní díl. Ten tam drží za takový dvě kovový packy ve tvaru otazníku. S tím už si poradíš lehce. Ze zadu jsou 4 konektory, který když vytáhneš, uvolníš celej modul. Z plastovýho krytu jde potom lehce vytáhnout deska, na který je připevněnej ten větráček. Alles.
Presne tohle mi to taky dela, udajne je to normalni. Pry se po nejake dobe sam vypne, ale nepodarilo se mi zjistit po jake.zyx66 píše:chalanim k tomu vetraciku, mne to tiez trochu vrzga, E39 mam len kratko, preto mozno hlupa otazka, je OK ked ten motorcek bezi aj pri vypnnuti motoru, elektriky a zamknuti auta, ma to tak byt? Ak ano, nehrozi ,ze sa vybije akumulator? Dakujem Vam za odpoved
zyx66
-
- Klubové ID: 687
On se vypne až to tam nějak ochladí, či co...jboss píše:Presne tohle mi to taky dela, udajne je to normalni. Pry se po nejake dobe sam vypne, ale nepodarilo se mi zjistit po jake.zyx66 píše:chalanim k tomu vetraciku, mne to tiez trochu vrzga, E39 mam len kratko, preto mozno hlupa otazka, je OK ked ten motorcek bezi aj pri vypnnuti motoru, elektriky a zamknuti auta, ma to tak byt? Ak ano, nehrozi ,ze sa vybije akumulator? Dakujem Vam za odpoved
zyx66
-
- Kontaktovat uživatele:
Vypne se sám. Nevím po jak dlouhé době, ale vypne se. Je to kvůli aktuální teplotě v kabině. Když vystoupíš a třeba po 15 minutách se vrátíš, čidlo ukryté v palubce by bez toho větráčku snímalo teplotu v palubce a ne tu aktuální v kabině. Podle toho by se řídila i klima a topení. A baterku to určitě nevybije. Ten větráček má průměr pouze asi 60 mm a odběr bude naznatelný.
-
- Kontaktovat uživatele:
stanley07 píše:Nic nerozlámeš, neboj. Stačí malej šroubovák a trocha citovky. Z jedný strany lehce povytáhneš, trochu zapáčíš a vycvakneš přední panel. Potom ti zůstane vevnitř jen ten zadní díl. Ten tam drží za takový dvě kovový packy ve tvaru otazníku. S tím už si poradíš lehce. Ze zadu jsou 4 konektory, který když vytáhneš, uvolníš celej modul. Z plastovýho krytu jde potom lehce vytáhnout deska, na který je připevněnej ten větráček. Alles.