Caute , resil jste nekdo origo zrcatka na E39 z M5 aby fungovalo vsetko jak ma Fotochrom zatmavovani,sklapeni,neviem jake su tam stekry a ci staci prohodit ovladani s tym co ma spinac na el sklopeni alebo este neco navic ,jo mam tam origo zrcatkabez zatmavovani jak sa davali pred Fl .... proste zaklad.. Diki
Hyri: tiez mam 530d s M-Packetom a toto zaujima aj mna. Mam origo elektricke, vyhrievane zrkadielka so zatmavovanim, ale chcel by som , aby boli aj elektriky sklapatelne ... urcite to uz niekto riesil
Hyri píše:treba iny ten ovladac vo dverach a neviem ci sedia kable+ preprogramovat rj asi.... odkial si ?
Bratislava...ale aj smer Zahorie trochen... a ty ?
Ovladac vo dverach mi je jasny ... ale tie zrkadielka by mali mat kable co do neho budu sediet , tak problem by s tym snad nemal byt
Xader píše:Hyri: tiez mam 530d s M-Packetom a toto zaujima aj mna. Mam origo elektricke, vyhrievane zrkadielka so zatmavovanim, ale chcel by som , aby boli aj elektriky sklapatelne ... urcite to uz niekto riesil
Elektrochromatický na E39 se dělaly i bez sklápění?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Xader píše:Hyri: tiez mam 530d s M-Packetom a toto zaujima aj mna. Mam origo elektricke, vyhrievane zrkadielka so zatmavovanim, ale chcel by som , aby boli aj elektriky sklapatelne ... urcite to uz niekto riesil
Elektrochromatický na E39 se dělaly i bez sklápění?