Zdarvím Vás všechny... Můj problém spočívá v tom, že mi pravděpodobně odešla váha vzduchu ( když je zapojený konektor, tak se motor neudrží v chodu, jakmile sundám nohu z plynu okamžitě chcípne... Ale když váhu odpojím, motor bez problémů drží volnoběžné otáčky...) a současně mi auto přestalo brzdit (brzdový pedál je tvrdý jako beton), tak se chci zeptat jestli to spolu nějakou souvislost, nebo je to jen nahoda a odešlo mi ještě něco... Poradí i někdo??? Je to BMW e34 525 24V[/b]
U benzíňáku je podtlakový posilovač brzd. Když nefunguje posilovač, tak je ten tvrdý pedál. Takže Ti asi někde uniká podtlak (u sání motoru) a tamtéž Ti jde falešný vzduch do sání. S volnoběhem to souvisí - takže tam hledej.
Dik za radu, ale uz jsem hledal. Prolezl jsem vsechny hadice od podtlaku a nic. Dokonce jsem ji odpojil primo u posilovace a zkousel prstem jestli saje a saje... Navic proc ta ten problem s tou vahou??? Ma neco spolecnyho s tema brzdama??? Martin
myslím si že to dělá buďto ta hadice do posilovače brzd nebo samotný posilovač, zkus tu hadici co jde do posilovače ucpat a mělo by to být OK, protože pokud je děravý posilovač tak si to tudy přisává falešný vzduch který MAF nezměřil.
To jsem zkousel. Je to porad to samy... Navic kdyz jsem oddelal hadici primo od posilovace, tak si posilovac nasal vzduch, takze tam nejaky podtlak musel byt...tak mam pocit ze v posilovaci to neni... Spis si myslim ze tam neni dost velky podtlak aby spravne fungoval, ale cim to???
Tak uz jsem to vyresil. HURÁ!!! Byla to vadná váha a k tomu mi jeste praskla hadice od váhy do sání... Ted uz ma motor pravidelný chod a auto brzdi jako driv, ale naskytl se novy problem... Otacky volnobehu drzi na nejakych 1300, daji se nejak zmensit??? Je to 2,5 24V 141kW Predem dik za radu... Martin