1. Po zime sa objavila hrdza za bocnymi listami na dverch. Ma niekto skusenosti, s tym co je lepsie - dat listy dole a opravit hrdzu a nechat to bez list, alebo to radsej nedavat dole?
2. Ma rozmer pneumatik vyrazny podiel na opotrebovani prednej napravy (capy...)? Cim vacsi rozmer - kratsia zivotnost napravy?
Konstruktivne odpovede smerujte k e34 524td. Dakujem
1. Po zime sa objavila hrdza za bocnymi listami na dverch. Ma niekto skusenosti, s tym co je lepsie - dat listy dole a opravit hrdzu a nechat to bez list, alebo to radsej nedavat dole?
2. Ma rozmer pneumatik vyrazny podiel na opotrebovani prednej napravy (capy...)? Cim vacsi rozmer - kratsia zivotnost napravy?
Konstruktivne odpovede smerujte k e34 524td. Dakujem
Ad 1 - pokud to chces udelat poradne a ne jen naoko rozhodne listy dolu jinak to snad ani nema cenu s tim zacinat
Ad 2 - jiste ze ma, cim sirsi pneu tim vetsi "odpor" pripadne to vic kopirue nase mizerne silnice vcetne vyjetych koleji a pak ty cepy apod. logicky dostavaj zabrat, dale pak na to ma vliv i vyska gumy - nizka guma prakticky netlumi nic a vsechno de natvrdo na kolo a napravy (ramena atd.)
Na niektorych miestach to vyzara akoby tie listy odhrdzaveli s uchytiek a listy drzia silou vole. Daju sa po demontazi potom zalozit? Alebo sa kupuju nove uchytky? Neskusal som to dat dole, pre istotu ze by to uz neslo naspat.
K druhemu problemu Dakujem Zostanem pri doporucenom rozmere od vyrobcu.