Cau, neni tady nekdo vod liberce kdo ma na 5ce 235ky gumy ? Jde me o to ze sem zkusil prezout na letaky 235/45/17 a je to tak hlucny, ze me pripada ze se na tom neda jezdit, tak bych chtel zjistit jestli je to normalni nebo gumama. Protoze se bojim ze tedko koupim za ranec novy gumy a bude to uplne stejny.... Tedko mam obuty Matadory, vzorek cca 50 procent. Je to jako kdyz jede buldozer
jboss píše:Cau, neni tady nekdo vod liberce kdo ma na 5ce 235ky gumy ? Jde me o to ze sem zkusil prezout na letaky 235/45/17 a je to tak hlucny, ze me pripada ze se na tom neda jezdit, tak bych chtel zjistit jestli je to normalni nebo gumama. Protoze se bojim ze tedko koupim za ranec novy gumy a bude to uplne stejny.... Tedko mam obuty Matadory, vzorek cca 50 procent. Je to jako kdyz jede buldozer
to bude gumami! matador v tomto rozmere musi byt spatny zakonite!
jboss píše:Cau, neni tady nekdo vod liberce kdo ma na 5ce 235ky gumy ? Jde me o to ze sem zkusil prezout na letaky 235/45/17 a je to tak hlucny, ze me pripada ze se na tom neda jezdit, tak bych chtel zjistit jestli je to normalni nebo gumama. Protoze se bojim ze tedko koupim za ranec novy gumy a bude to uplne stejny.... Tedko mam obuty Matadory, vzorek cca 50 procent. Je to jako kdyz jede buldozer
to bude gumami! matador v tomto rozmere musi byt spatny zakonite!
Ty ses spatnej zakonite to bude spis tim,ze sou poskakany to ti budou hucet vod vsech znacek...mne to hucelo tak,ze sem myslel na lozisko,ale bylo to gumama!
taky se priklanim ke gumam, zvlaste, jsou li vice jete ...
ja mel (v uplne jinem rozmeru ) Good Year Hydragrip a ke konci se v tom aute ani nedalo mluvit ... myslel jsem, ze jsou to loziska .. ale servisak na nic neprisel a kdyz jsme mu rikal, ze to byly gumy, tak rikal, ze tohle jeste v zivote neslysel
petr
To ja vim taky ze matador je sunt, proste jsem koupil 17ky rafky a na nich jsou matadorky, tak jsem to chtel zkusit jak to jezdi. Ted potrebuju poradit co mam koupit za gumy aby to bylo lepsi
ajfel píše:taky se priklanim ke gumam, zvlaste, jsou li vice jete ...
ja mel (v uplne jinem rozmeru ) Good Year Hydragrip a ke konci se v tom aute ani nedalo mluvit ... myslel jsem, ze jsou to loziska .. ale servisak na nic neprisel a kdyz jsme mu rikal, ze to byly gumy, tak rikal, ze tohle jeste v zivote neslysel
petr
Ty hdry sou nato fakt hrozny,stejna zkusenost.prej to ale dela vetsina smerovych gum...
Kup prostě normální gumy doporučované výrobcem. Já osobně mám letní i zimní Michelin a maximální spokojenost. Jak výdrž, tak stabilita na sněhu, vodě a podobně. Zatím nemám důvod zkoušet jiné.