Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výdrž pneu 235/45/17 255/40/17
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Jestli mas snizeny auto a tim padem zadek do A tak bych se ani tem 15000 nedivil...ja jsem mel vnitrky na draty a na druhe strane jeste 2-3mm
Ale auto uz jsem o 3cm zvedl...bylo to na ho.. i kdyz stabilita slusna, spis jde o srovnani pomeru predek versus zadek.
Jinak novy gumy nekupuju...i kdyz dnes se to uz za ty ceny da.

Ale auto uz jsem o 3cm zvedl...bylo to na ho.. i kdyz stabilita slusna, spis jde o srovnani pomeru predek versus zadek.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Pseno ty jsi ale z kategorie "M" ... proto máš větší spotřebu pneu než vody v odstřikovačíchpsena píše:Jestli mas snizeny auto a tim padem zadek do A tak bych se ani tem 15000 nedivil...ja jsem mel vnitrky na draty a na druhe strane jeste 2-3mm![]()

Too Mirahejny: je fakt pokud jsi cíleně nekoupil tvrdou směs tak pneu nevydrží 20tis km ... předpokládám že máš TDS tak při slušném ježdění otci předek vydržel cca 15tis km zadek těch 20tis km... auto měl seriové výšky, zadek nivo... př/za pneu 235/45/17

Já bych to neviděl tak černě
. Mam 530D M-packet a je jasný, že když tomu naložim, tak klidně udělám nový 235 na zadku za 5000km do hladka, ale pokud budu jezdit v klidu (tzn. nehrabat) tak můžou vydržet klidně 30 000Km. Jestli máš Tds a dal jsi do zadu nové 255 tak můžou v klidu vydržet okolo 30tis Km.
Hlavne je to ovšem o stylu jízdy a typu pneu.
Mnoho šťastných kilometrů

Hlavne je to ovšem o stylu jízdy a typu pneu.
Mnoho šťastných kilometrů