Cau, tak jsem prezul na letaky, ale auto zaclo bejt hlucny, mam obuty matadory sirky 235, nechal jsem je prevazit, ale je to porad stejny. Jakou znacku gum pouzivate ? Hlave aby to bylo tichy....
Diky za rady
dunlop sp 2000 -jsou super
bridgestone potenza - 1A
goodyear eagle F1 - 1A
jinak vsechny smerovy pneu pri trosce sjeti jsou hlucnejsi,ja mam hodne dobry zkusensti s tim co jsem napsal,ale matadory bych na auto nedal leda bych se chtel zabit zkus to na nich ze 160 zahamovat a muzes je vyhodit.
dunlop sport max ....ty drží jako prase ale je fakt že se rychleji sjíždí ...záleží na stylu jízdy a co od nich čekáš...protože si za kvalitu nechají zaplatit,,,ale to je všude
kosa píše:dunlop sport max ....ty drží jako prase ale je fakt že se rychleji sjíždí ...záleží na stylu jízdy a co od nich čekáš...protože si za kvalitu nechají zaplatit,,,ale to je všude
Taky mám Dunlop SP Sport MAX a je pravda, že i po sjetí skoro na minimum (rysky) drželi i na vodě perfektně. Teď budu muset přezout, tak ještě uvidím. Přemýšlel jsem zase o Max-ech nebo Bridgestone Potenza RE050.
jboss píše:A ma nekdo zkusenost s Pirelkama P_ZERO ?
Maximální spokojenost Jeste dobrý gumy jsou Conti sport2. Neplest s conti sport 1, to jsou shity. Jinak eagle F1 nejsou moc dobry na driftovani....ale drzej super.