Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

těsněni auta, při >160Km/hod kolem dveří?!hučení..pomůžet

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
landys
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od landys »

Já to odhlučňovac celé odpoledne :-(
Je potřeba všechno perfektně spasovat - jednak postavení dveří vzájemně, pak taky vůči blatníkům a to jak na hloubku, tak i na vejšku (včetně výčnějků na lištách). Totéž u kapoty, taky rovnoběžnost a šířka spár. Každý milimetřík hraje roli. Pak je to to samé u chromových lšt pod okny. Pak už stačí kde jaká ptákovina - třeba špatně skříplá guma okolo skla. Auto vypadá hranatě a neforemně, ale musím konstatovat, že zkonstruované jsou všechny výstupky relativně dobře. Taky jsem musel přitáhnout přítlak stěračů, zejména ten u řidiče nad 130 moc nepřiléhá a kmitá. Taky jsem ojevil nedolepené a odchlýplé igelity pod tapecírunkem, to pak dokáže táhnout klikama a funět třeba na kolena. Pak stačí malý lísteček a o pískot je zase vystaráno. Takže prohlídku celého auta, ale spokojit se s tím, že si v autě nad 160 km/h stejně moc nepokecáš :-) Mladá se při tehle rychlostech bojí, že nastydne, protože má pocit zvláštního průvanu, je to citlivka :D
Borec
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Borec »

chcesli usetrit muzes polepit silikonem ten plast pod steraci nebo koupit ty kolicky sezenes je skoro vsude (Autocora, autokelly, aci, elit) co se tyka dveri na podlozky centrovani se raději vykašli pokud ti vrni dveře při 160 tak bud rad pac u nas je max 130 teda zatim :o)
kup gumy ponevadz ikdyz koupis gely masti apod. tak stejne je jednou koupis akorat se vynhes trapne investici
magic
Klubové ID: 1790
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od magic »

koupim nejakou sračku na tu gumu, pokud nepomůže kupuji gumu ;))
magic
Klubové ID: 1790
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od magic »

Toydolls píše:
magic píše:
Toydolls píše: Origo si zjisti sam - ETK->cislo->on-line cenik
Mjauto - nevim,napis jim trebas na ICQ,ale dle meho toto jedine origo, druhovyroba by se nevyplacela
s tim ETK vůbec nevím jak to funguje.., ještě mě nikdo nezaučil..
Teď jsem to nějak projížděl aněco projel ale abych věděl kde to tam najít to teda vůbec...
helpneš..? děkuji
No co mam s tebou delat :P

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=40

Ale pokud je to to co potrebujes tak je to mastnota desna:(
dekuji ti., ale paletka slusna, uvidime, co se da delat, ma na to vliv predpokladam ta velka guma kolem dveří..?
Odpovědět