Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
těsněni auta, při >160Km/hod kolem dveří?!hučení..pomůžet
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
Lidi, jenom taková blbost, ale pokud jste se s tim někdo setkali nebo máte fígl, tak by to měla být maličkost. Snažím se odstranit všechny muchy na me E34 rv.90 525i. Když jedu přes 160Km/hod tak to kolem dveří začne dělat takovej hučivej zvuk, jako kdyby nějak profukovalo těsněni.., co to může být? co kde vyměnit, promazat nebo tak aby to bylo klidne..? neni to zas tak velká rychlost na takove auto a poslouchat tyhle zvuky je děs..
(jenom tak bokem, někdy když jedu tak od 80km vejš a fouka fítr z nějaké strany, tak od stěrače jde takovej vrčivej zvuk., jako kdybych tam měl čmeláka, a hodně silně, že to přehluší hudbu., když pohnu stěračem tak na dobu pohybu to zmkne a pak zase)
Díky za tipy!
(jenom tak bokem, někdy když jedu tak od 80km vejš a fouka fítr z nějaké strany, tak od stěrače jde takovej vrčivej zvuk., jako kdybych tam měl čmeláka, a hodně silně, že to přehluší hudbu., když pohnu stěračem tak na dobu pohybu to zmkne a pak zase)
Díky za tipy!
-
- Kontaktovat uživatele:
jo myslíš jako že by ty dveře pořádně netěsnili jo? někde jsem četl že to může být ta těsnící guma už vyběhaná, a že se dá potřít nějakým silikonovým čímsi, a trochu se vzpruží..Speedy píše:A pokud to fouka kolem dveří, tak přitáhnout zámek nebo případě vyndat jednu podložku pod pantem dveří. Taky to rádo fučí kolem zrcátek, tak zkontrolovat, zda-li jsou zrcátka správně napasována a je u nich správné těsnění.
-
- Klubové ID: 1507
Kupoval jsem je originál a v Autecku chtěli za jeden ten kolíček 5kč. Řekl bych, že se vyplatí je koupit na obě mřížky všechny nové, protože i když tam ten kolík je a vypadá že drží může tam bejt vůle a pak to čmelákuje. Já je osobně teda měnil všechny..za ty prachy nekup to.magic píše:jo to už mě někdo říkal něco takového, asi to pokoupim nove, snad se to da někde rozumně sehnat ...Miguel píše:E34ky čmelákama trpěj, děláj to mřížky pod oknem u stěračů..pár těch malejch kolíčků co to držej mi tam chybělo, tak jsem za pár kaček koupil nový..nacvakal a bylo po bzučení.
-
- Klubové ID: 1507
Mrkni na web, myslim že přípravků na ošetření je mnoho.
http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=26
http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=26
Vetsinou uz to ma svoje za sebou (je trebas dobre to prostriknout pred zimou) a pokud to trebas neni po havarce,ze by to tam blbe sedelo,tak nejlepe udelas kdyz koupis to gumovy tesneni nove. Nekdy taky vydavaji "ozdobne" listy kolem okna zvenku blbej zvuk jak uz to proste perfekt netesnimagic píše:hehe.. a čim to mam zkusit maznout?? vyměnit to můžu vždy, nějakej ten silikonovej sprej znáte? aby se to trochu napružilo a oživilo.?
Me trebas sem tam vrznou ve vedru skla, kdyz zajizdeji - zkousel sem vsechno mozny,ale kdyz uz tak to vydrzi jen na chvili - cili me taky ceka vymena a nema cenu vyhazovat peniz za neco na "chvili"
-
- Kontaktovat uživatele:
no.. máte někdo přehled na co to tak vyjde na přední dveře třeba.Toydolls píše:Vetsinou uz to ma svoje za sebou (je trebas dobre to prostriknout pred zimou) a pokud to trebas neni po havarce,ze by to tam blbe sedelo,tak nejlepe udelas kdyz koupis to gumovy tesneni nove. Nekdy taky vydavaji "ozdobne" listy kolem okna zvenku blbej zvuk jak uz to proste perfekt netesnimagic píše:hehe.. a čim to mam zkusit maznout?? vyměnit to můžu vždy, nějakej ten silikonovej sprej znáte? aby se to trochu napružilo a oživilo.?
Me trebas sem tam vrznou ve vedru skla, kdyz zajizdeji - zkousel sem vsechno mozny,ale kdyz uz tak to vydrzi jen na chvili - cili me taky ceka vymena a nema cenu vyhazovat peniz za neco na "chvili"

-
- Kontaktovat uživatele:
Origo si zjisti sam - ETK->cislo->on-line cenikmagic píše: no.. máte někdo přehled na co to tak vyjde na přední dveře třeba.a zda li to maj třeba na " http://www.mjauto.cz " ?? nebo tak
Mjauto - nevim,napis jim trebas na ICQ,ale dle meho toto jedine origo, druhovyroba by se nevyplacela
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
jj lišty a gumy pouze origo, pokud budeš chtít tesnění předních dveří kup nové, na vrakači většinou KO a narazit na pěkné je skoro nemožné.
Aerodinamickej hluk je u E34 problém, nikdy se jim to nepovedlo zcela odstranit a několikrát se měnilo třeba ramínko stěrače, ale vždy tam trochu bylo. Takže nějáké menší hučení je zcela v normě. A když vememe v uvahu konstrukci a rok výroby, je to jasné.
Aerodinamickej hluk je u E34 problém, nikdy se jim to nepovedlo zcela odstranit a několikrát se měnilo třeba ramínko stěrače, ale vždy tam trochu bylo. Takže nějáké menší hučení je zcela v normě. A když vememe v uvahu konstrukci a rok výroby, je to jasné.
-
- Kontaktovat uživatele:
s tim ETK vůbec nevím jak to funguje.., ještě mě nikdo nezaučil..Toydolls píše:Origo si zjisti sam - ETK->cislo->on-line cenikmagic píše: no.. máte někdo přehled na co to tak vyjde na přední dveře třeba.a zda li to maj třeba na " http://www.mjauto.cz " ?? nebo tak
Mjauto - nevim,napis jim trebas na ICQ,ale dle meho toto jedine origo, druhovyroba by se nevyplacela
Teď jsem to nějak projížděl aněco projel ale abych věděl kde to tam najít to teda vůbec...
helpneš..? děkuji
No co mam s tebou delatmagic píše:s tim ETK vůbec nevím jak to funguje.., ještě mě nikdo nezaučil..Toydolls píše:Origo si zjisti sam - ETK->cislo->on-line cenikmagic píše: no.. máte někdo přehled na co to tak vyjde na přední dveře třeba.a zda li to maj třeba na " http://www.mjauto.cz " ?? nebo tak
Teď jsem to nějak projížděl aněco projel ale abych věděl kde to tam najít to teda vůbec...
helpneš..? děkuji

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=40
Ale pokud je to to co potrebujes tak je to mastnota desna:(