Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 tlumená světla

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
contractor

#1 Příspěvek od contractor »

kdo má zkušenost jak rozhýbat naklápění /pravděpodobně nepoužívané/ u vnějších tlumených světlometů. Nereagují vůbec na ovládání. :oops: a jsem z toho smutný. děkuji.
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Butch5 »

jj me bzuci moturky ale svetlo se hybe jen jedno s dopomoci a druhe vubec. a svitim do zeme a jeste tak slabe ze nic nevidim :cry: dal jsem zarovky NARVA +50% svitivost a efekt...no neco malo..ale potrebujou zvednout vejs
contractor

#3 Příspěvek od contractor »

:oops: naštěstí vidím dobře. když jsem jej starší v prosinci koupil (asi to moc nepoužíval) tak bylynastaveny na běžci do střední polohy. Nikoho neoslňuji a sám vidím jak vidět asi mám. Ale říkali, že na STK to musí fungovat, no mám téměř dva roky čas. Ale chtěl bych to rozhýbat.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pivson »

contractor píše::oops: naštěstí vidím dobře. když jsem jej starší v prosinci koupil (asi to moc nepoužíval) tak bylynastaveny na běžci do střední polohy. Nikoho neoslňuji a sám vidím jak vidět asi mám. Ale říkali, že na STK to musí fungovat, no mám téměř dva roky čas. Ale chtěl bych to rozhýbat.

pokud nevrčí motrky, tak koukni na kabely, uhnívaj a přeruší se. Častá závada, pokud nejsou vůbec, sežen jiný
Odpovědět