Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

mechanik ve vychodnich cechach..?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
toretto

#1 Příspěvek od toretto »

panove potrebuju poladit par veci na sve E34 a jelikoz uz zacinam ztracet duveru ve "sve" mechaniky, kteri stale bud opravuji systemem pokus/omyl anebo mi rikaji ze dana vec je v poradku, ze si na to mam zvyknout, ze je to stary auto, tak shanim nejakyho mechanika/servis na vase doporuceni.. nekoho sikovneho, nejlepe s osobnim pristupem, rychleho, znaleho auta (E34 525TDS) a ne draheho
jsem od Trutnova, ale vychodni cechy nejsou problem..
jde o nejake veci ohledne motoru, rizeni, razeni a dalsi picovinky

diky za reference
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

servis malik v nachode ... ma vsechno vybaveni vcetne diagnostiky, specializuje se na bmw a neni drahej .... mam ted u nej taky karu
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
fidas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od fidas »

Není sice nejlevnější, ale Dědič v Pardubicích-Brozanech se mi o káru dobře stará ...
Petris

#4 Příspěvek od Petris »

S tím Dědičem si děláš snad prdel ne ? Ten nic nezpravuje,ale jenom mění.Navíc je celkem zručnej na Opla ,ale svoje BMW bych mu nikdy nesvěřil.Jezdil jsem tam pro rady na Omegu,ale ty nesmysli co mě bulíkoval s vidinou snadno vydělaných peněz ve mě důvěru opravdu nevzbudily.Chlapy co jste z Pardubic dobře radím a ne jen z mích zkušeností TOMUTO SERVISU SE VELKÝM OBLOUKEM VYHNěTE.
rzich

#5 Příspěvek od rzich »

No to si asi budes muset zvyknout.Kdyz me pri vymene svetel jeden radoby mechanik urval sroub z el.nastavovani svetel jel jsem do Zlina (Synot) jestli to nemaji ,mel jsem jen tu hridel .nevedeli z ceho to je v ETK to je nejak spatne zobrazene.Tak jsem rekl at mi zavolaji mechanika ze se mu to pokusim vysvetlit ze pry nema cas, je tam sam a oni takove stare auta nedelaji (e34 r.v.1995)Ze pry kousek dal je nejaky servis kde by mohli vedet co to je.Ze to je hridel od motorku sem si musel vydedukovat sam-3srouby z to 2 stelovaci.Nakonec jsem si to musel nechat stocit na soustruhu za kilo , protoze je to soucast motorku a zvlast se to neprodava.Ale vysrubovat to normalne jde.Takze tak.Taky bych radsi nasel chlapa ktery je fakt obornik ale bohuzel.
krakatit

#6 Příspěvek od krakatit »

Petris píše:S tím Dědičem si děláš snad prdel ne ? Ten nic nezpravuje,ale jenom mění.Navíc je celkem zručnej na Opla ,ale svoje BMW bych mu nikdy nesvěřil.Jezdil jsem tam pro rady na Omegu,ale ty nesmysli co mě bulíkoval s vidinou snadno vydělaných peněz ve mě důvěru opravdu nevzbudily.Chlapy co jste z Pardubic dobře radím a ne jen z mích zkušeností TOMUTO SERVISU SE VELKÝM OBLOUKEM VYHNěTE.

ty vogo a ja mu daval vydelat jak prase... :?
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Klakson »

p. Bureš ve Vysokém M. dělal dříve u BMW a teď na vlastní triko, když mám problém, tak jezdím jenom k němu
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Martin Jíra v Lánově, jeden z pořadatelů srazů BMW na lánovském letišti. Má tel. číslo +420775992913 Jezdívá vypomáhat ke Stolínovi do Trutnova tak když se s ním domluvíš máš to blíž :-)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
krakatit

#9 Příspěvek od krakatit »

Klakson píše:p. Bureš ve Vysokém M. dělal dříve u BMW a teď na vlastní triko, když mám problém, tak jezdím jenom k němu

no chybicka se vloudi ale zkurvil me xenony a nevyzna se ani v olejich...
Petris

#10 Příspěvek od Petris »

Ještě se vrátím k tomu Dědičoj.Hele on se v autech vyzná to já nevyvracím,ale jelikož do aut taky trošku fušuji poznám ,když mě někdo tahá za nos.A to on dělá celkem často.Dám ti takovej malej příklad co na mě zkoušel.Dělal jsem Omegu 2.5td ,která jak je známo má motor převzatý od BMW,ale výkonově ponížený asi na 96Kw.No a pán chtěl udělat takový ty klasický věci jako kotouče a desky,olej,žhaváky,kontrola trysek, ještě něco už nevím a taky výměna origo rádia za nějaké jiné.Jenže když vyndáš origo rádio přestane svítit jedna část displeje ,kde se zobrazuje info o rádiu.Fajn říkám si zajedu k Dědičoj on to napíchne a nastaví tam datum.Když už to měl na Ps tak jsem po něm chtěl ještě zvýšit volnoběh ,jelikož to byl automat a při naplno zapnuté klimatizaci občas při přeřazení motor chcípl.Fajn všechno udělal a taky si všiml ,že to hůř startuje ,prostě klasika TDS a s čím nepřišel.Hele máš v prd. čerpadlo a shodou okolností tady mám repas za 20tis.a za 22tis. ho máš v autě.Tak jsem mu tam auto nechal ještě o den dýl a čekal co zěj ještě vyleze.Nepřekvapil dělá to určitě čerpadlo.Chudák nevěděl ,že je to čerpadlo asi 1rok po celkové opravě.Auto jsem si od něho vzal s tím ,že na to ted nemám.Jo a ten problém se startováním byl opět klasickej,rozhozenej předvstřik následkem vytahání rozvodového řetězu.Takže co z toho plyne.Jen ode mě má 20tis v kapse a to je docela dost ne?Jelikož jsem dělal Omeg opravdu celkem dost a spousta jejich majitelu k němu občas jela ta ti podobných příkladů můžu dát víc.
Odpovědět