Nevíte jak nejrozumněji demontovat klaksony,tak abych nemusel sundavat přední nárazník.A je na levé straně u řidiče (jeden mi netroubí).Údajně to bez toho nejde.Poradte prosím.Děkuji
Elektro píše:Nevíte jak nejrozumněji demontovat klaksony,tak abych nemusel sundavat přední nárazník.A je na levé straně u řidiče (jeden mi netroubí).Údajně to bez toho nejde.Poradte prosím.Děkuji
Dostaneš se tam i když sděláš plastový podběh, ale ten nárazník mi přijde jednodušší......
Birkoff píše:Určitě bych radši sundal ten nárazník, vždyť drží jen na dvou šroubech. A pak se k tomu pohodlně dostaneš.
Ještě nesmíš zapomenout na dva (nebo tři, teď fakt nevím) šroubky na každé straně v podběhu, dva konektory od mlhovek a ev. ještě přívod vody k ostřikovačům světel......
Birkoff píše:Určitě bych radši sundal ten nárazník, vždyť drží jen na dvou šroubech. A pak se k tomu pohodlně dostaneš.
Ještě nesmíš zapomenout na dva (nebo tři, teď fakt nevím) šroubky na každé straně v podběhu, dva konektory od mlhovek a ev. ještě přívod vody k ostřikovačům světel......
Jasně, ale pořád je to brnkačka. Šroubky (myslím že stačí jen dva) snadno povolí a pak jen vyndat konektory mlhovek a případně rozpojit ostřikovač světel. I tak je to práce na "pár" minut.