Diagnostika BMW (Modic) vadné vstřiky nedokáže otestovat. Vstřiky musí ven, možná mají v nějakém autorizovaném servisu zkušební stolici na CR vstřiky, ale nějak o tom nevím. Další věc je, že je nedokážou opravit, žádný z dealerů není v seznamu BDS http://bcs.bosch.cz/Mapa.html#allBDS . Autorizovaný servis se vyznačuje tím, že jsou to měniči dílů a ne opraváři. A nechávat vstřiky vyndat v BMW a potom je vézt na repasi do BDS mně přijde trochu zcestné.Hyri píše:mne v bmw povedali ze to ide otestova
t...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Spatne startuje e39 525d ?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Velký průtok nafty do přepadu měří v BMW při nevyndaných vstřicích kapilárami (jsou i jiné metody, ale bylo mě řečeno tohle).Hyri píše:mne nekdo aj tu na fore spominal dud kosa alebo doktor ze to ukaze nejake hodnoty ale nevidel som to na vlastne oci...
Tak tady stale kecame o tom samem. Dneska jsem se zastavil primo u BMW dealera a jsem zabukovanej na patek na diagnostiku. Tak Vam reknu co a jak vice. Mluvil jsem tam s chlapkem (servisakem) a ten mi rikal ze primo poznaj kolik jich je v haji a kolik to tam strika nafty vic a nebo naopak. Jelikoz jsem v Anglii tak mi taky rikal ceny. Tady vyjde diagnostika na 35 liber. A jeden vstrik na 230 liber bez prace.
Tak nevim jak to s tou diagnostikou je.
Ale myslim si ze nini zadnej rozdil mezi diagnostikou mezi CR a Anglii. I kdyz tady to je kazdy 3 auto BMW.

Tak je pondělí, už by měly být nějaké výsledky. By mě zajímalo, oč mají v Anglii v BMW lepší diagnostiku na CR vstřiky?MAJKL525d píše:Tak tady stale kecame o tom samem. Dneska jsem se zastavil primo u BMW dealera a jsem zabukovanej na patek na diagnostiku. Tak Vam reknu co a jak vice. Mluvil jsem tam s chlapkem (servisakem) a ten mi rikal ze primo poznaj kolik jich je v haji a kolik to tam strika nafty vic a nebo naopak. Jelikoz jsem v Anglii tak mi taky rikal ceny. Tady vyjde diagnostika na 35 liber. A jeden vstrik na 230 liber bez prace.Tak nevim jak to s tou diagnostikou je.
Ale myslim si ze nini zadnej rozdil mezi diagnostikou mezi CR a Anglii. I kdyz tady to je kazdy 3 auto BMW.
Hele chlapy nerad se vám do toho pletu,ale takto popsaná závada u tohoto motoru ukazuje spíše na hlavu čerpadla.Taky záleží na tom kolik má motor najeto ,protože se časem povytáhne řetěz,který rozhodí předvstřik.(nezbývá ti nic jiného než ho někde nechat seřídit.)Těch příčin může být samozřejmě víc.Udělej ty vstřiky a uvidíš.
Nepleteš si CR s TDS?Petris píše:Hele chlapy nerad se vám do toho pletu,ale takto popsaná závada u tohoto motoru ukazuje spíše na hlavu čerpadla.Taky záleží na tom kolik má motor najeto ,protože se časem povytáhne řetěz,který rozhodí předvstřik.(nezbývá ti nic jiného než ho někde nechat seřídit.)Těch příčin může být samozřejmě víc.Udělej ty vstřiky a uvidíš.