Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Termostat E39
-
- Klubové ID: 321
ja mam specialni stranovy klic a specialni gumovou paliciP-J píše:Jestli máš M52, nebo M54 tak klidně. Ještě se mi někde doma válí "speciální" nářadí na povolení vrtule.....stanley07 píše:Až se mi příště kousne termostat, jedu do Ostravy...

nebo zeby neee?

petr
No vidíš, tak to bych uvítal, nebylo by k zapůjčení?P-J píše:Jestli máš M52, nebo M54 tak klidně. Ještě se mi někde doma válí "speciální" nářadí na povolení vrtule.....stanley07 píše:Až se mi příště kousne termostat, jedu do Ostravy...
Jinač rozdíl v termostatech je , minimálně v teplotě otevření, u single Vanosu je to asi 83 stupňů celsia a double Vanosu kolem 92 stupňů, podle Speedyho v konektoru a navíc taky v ceně, starší typ za 300 Kč, novější po známosti 1600 Kč, jinač kolem 2000 Kč...
Vždycky to takhle nejde.....ajfel píše:ja mam specialni stranovy klic a specialni gumovou paliciP-J píše:Jestli máš M52, nebo M54 tak klidně. Ještě se mi někde doma válí "speciální" nářadí na povolení vrtule.....stanley07 píše:Až se mi příště kousne termostat, jedu do Ostravy...
funguje urcite stejne jako specialni naradi z bmw .. zejo
nebo zeby neee?
petr

-
- Klubové ID: 321
ono je to nekdy reseno tak, ze se tam tim klicem nedostanu?P-J píše:Vždycky to takhle nejde.....ajfel píše:ja mam specialni stranovy klic a specialni gumovou paliciP-J píše:
Jestli máš M52, nebo M54 tak klidně. Ještě se mi někde doma válí "speciální" nářadí na povolení vrtule.....funguje urcite stejne jako specialni naradi z bmw .. zejo
nebo zeby neee?
petr
nebo to ma spis nekdo dorvane tak, ze je treba na povoleni pripravek?
dik
petr
Asi jsem slepý, nic takového tu nevidímP-J píše:Tak se podívej do TISu.... Výroba mi trvala cca 15 min. vč. hledání materiálu a nářadí.....TOMe39 píše:No vidíš, tak to bych uvítal, nebylo by k zapůjčení?

Jinač s tím termostatem: i podle zdejšího odkazu na díly Elit jsou dva typy a s těmi teplotami jsem se trochu sek, je to 92 a 97 stupňů.
Já si myslel, že tam bude rozdíl, ale v Elitu mi řekli, že je stejný na všechny 528i, tak jsem jej obědnal u Štanglu.
Jestli si chceš koupit termostat z druhovýroby tak určitě né od firmy auto Štangl 95% nefungují na žádných vozech.Doporučuji Wahler od firmy AutoKelly,je levnější a funkční,mám ho otestován ve své E39.
Jestli si chceš koupit termostat z druhovýroby tak určitě né od firmy auto Štangl 95% nefungují na žádných vozech.Doporučuji Wahler od firmy AutoKelly,je levnější a funkční,mám ho otestován ve své E39.