Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 ???
Ahoj, snažím se na tomto webu už nějakou chvíli shánět důležité info ohledně BMW. Zajímám se o koupi E39, resp. zajímal jsem se. K dispozici mám pouze omezené finanční prostředky (jak už to tak holt bývá) a říkám si, že dobrou E39 do 140-150 tis., ještě s těmi nároky na výbavu, co mám, asi těžko pořídím. Mé rozhodnotí vzdát se 39 a sehnat místo toho velice voňavou E34 je tedy na spadnutí. Z toho, co jsem tady už četl, vím, že chci benzín, šestivál (nafta drahá na opravy). Konkrétně by mě zajímalo 525 i (A) - chtěl bych opravdu dobré (dejme tomu i spolehlivé auto), tak z 95/96, tzv. VOLL-AUSTATUNG, pokud možno i automat. Je reálné to koupit kolem 120 tis.Kč??? V ČR nějaká taková "voňavka" asi bude obtížně k dostání (většinu jich asi vlastníte vy z BMW klubu, co?) - co mi doporučujete, je to dobrá volba, na co bacha, nezklame mě koupě takového auta??? Chtěl bych, aby mi to sloužilo bez nějakých větších investic než dostuduju:-D (tak 3 roky:-) Díky, pánové.. 

2,5 litr šestivál je pro mě jasná volba (díky za info o Vanos..).. Co jsem se díval po českých serverech tipu tipcars, tak tam bych si určitě nevybral... Na těch německých je to už lepší, kolem 4000Eur je tam slušný výběr, řekl bych. (ale podle fotek toho člověk zas tolik nepozná). Chtěl bych určitě jeden z posledních modelů.
Trošku jsi mě zastrašil s tím automatem. Ten bych teda chtěl z jednoho prozaického důvodu. Teď mám auto s tvrdší spojkou a po celodenním ježdění po Praze mě sakra bolívá levá noha.
Prostě mě manuál ve městě štve.
Trošku jsi mě zastrašil s tím automatem. Ten bych teda chtěl z jednoho prozaického důvodu. Teď mám auto s tvrdší spojkou a po celodenním ježdění po Praze mě sakra bolívá levá noha.

-
- Klubové ID: 881
MarioM3 prodava vonavou M5
a za penize co by se ti libili...tak zkus se kouknout
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=22474

JJ, tu jsem viděl, ale M5 je na mě už moc velké děloDOEMIXXX píše:MarioM3 prodava vonavou M5a za penize co by se ti libili...tak zkus se kouknout
![]()

a jéjeDOEMIXXX píše:MarioM3 prodava vonavou M5a za penize co by se ti libili...tak zkus se kouknout
![]()

jinak k tématu ,140 tis je opravdu málo na e39 v perf.stavu....
No dyť - proto jsem se taky rozhodl pro E34.. Jinak asi narážka na hodnocení aut z fotek. Jinou možnost než se dívat na netu po autech z Německa nemám, snažím se udělat si přehled a jen jsem chtěl tím říct, že E 34 v D za cenu kolem 4 tis. Eur vypadají oproti jiným slibně (na těch fotkách a taky s přihlédnutím k tomu, co o nich je psáno - abstrahuji od toho, do jaké míry je to pravda, abys mě zas nechytl za slovoM3maniac píše:a jéjeDOEMIXXX píše:MarioM3 prodava vonavou M5a za penize co by se ti libili...tak zkus se kouknout
![]()
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=22474mě se líbí jak někdo hodnotí auta podle obrázku z foťáku
jinak k tématu ,140 tis je opravdu málo na e39 v perf.stavu....

je pravda, ze peknejch e34ek u nas neni opravdu moc. na netu se neobjevujou a ani na ulici jich moc nepotkavam. chce to bud trpelivost a pravidelne kupovat annonci nebo to nemecko, kde za 120 uz koupis vonavku..
u e34ek je dost citlivej podvozekl cili dat pozor na to zda nemlati na pricnejch prazich a kocicich hlavach, zda neplave a jak je na tom vule v rizeni, zpetna vazba.. nejlip asi poznat na dalnici tak ve 150ti. e34 uz neni zadny fresh auto, cili omrkni taky vejfuk, spodky dveri. jinak z vlastni zkusenosti muzu rict, ze posledni modely pokud jsou v dobrym stavu umej delat radost..
btw u prispevku DOEMA sem mel stejnou hlasku na mysli jako M3maniac:)
u e34ek je dost citlivej podvozekl cili dat pozor na to zda nemlati na pricnejch prazich a kocicich hlavach, zda neplave a jak je na tom vule v rizeni, zpetna vazba.. nejlip asi poznat na dalnici tak ve 150ti. e34 uz neni zadny fresh auto, cili omrkni taky vejfuk, spodky dveri. jinak z vlastni zkusenosti muzu rict, ze posledni modely pokud jsou v dobrym stavu umej delat radost..
btw u prispevku DOEMA sem mel stejnou hlasku na mysli jako M3maniac:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem koupil naprostou vonavku (inerier jako novy, kuze taky, napravy zadne vule, prevodovka radi vyborne, motor parada, lak OK, full vybava...) e34 za uplny pakatel. Bylo to hodne pod cenou, lidi se holt boji 3,5L. Kdyby to byl 2.5L, prodavalo by se to za 2x vetsi cenu
Mozna by nebylo na skodu se podivat po vetsim objemu, protoze auto s velkym motorem bude u nas hodne pod cenou, takze ti z tech 120k dost zbyde a to si pak muzes nechat na spotrebu (ktera zase tak strasna neni). Za 3 roky co planujes to auto mit ten rozdil spotreby zdaleka nebude roven rozdilu ceny....

Mozna by nebylo na skodu se podivat po vetsim objemu, protoze auto s velkym motorem bude u nas hodne pod cenou, takze ti z tech 120k dost zbyde a to si pak muzes nechat na spotrebu (ktera zase tak strasna neni). Za 3 roky co planujes to auto mit ten rozdil spotreby zdaleka nebude roven rozdilu ceny....
to nebyla narážka ne tebe ,ale na voňavou M5PK píše:No dyť - proto jsem se taky rozhodl pro E34.. Jinak asi narážka na hodnocení aut z fotek. Jinou možnost než se dívat na netu po autech z Německa nemám, snažím se udělat si přehled a jen jsem chtěl tím říct, že E 34 v D za cenu kolem 4 tis. Eur vypadají oproti jiným slibně (na těch fotkách a taky s přihlédnutím k tomu, co o nich je psáno - abstrahuji od toho, do jaké míry je to pravda, abys mě zas nechytl za slovoM3maniac píše:a jéjeDOEMIXXX píše:MarioM3 prodava vonavou M5a za penize co by se ti libili...tak zkus se kouknout
![]()
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=22474mě se líbí jak někdo hodnotí auta podle obrázku z foťáku
jinak k tématu ,140 tis je opravdu málo na e39 v perf.stavu....Jinak ty bys případně něco nebyl schopen dovézt ( otázka na tělo pro M3MANIAC nebo i někoho jiného:-), co by to obnášelo, viděl jsem, že už si tady na fóru několik aut prodával, tak z toho usuzuji, že asi je vozíš..

-
- Kontaktovat uživatele: