Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
měření průměrné spotřeby..
-
- Klubové ID: 756
Zdar!
Na své E39 jsem vynuloval průměrnou spotřebu, najel asi 20km, průměrná spotřeba byla 10l, zastavil jsem a nechal běžet motor, průměrná spotřeba mi asi po cca 10 minutách stoupla na 12,5l, což mi přijde divný.
Např. u mé služební oktávky se při stání takto průměrná spotřeba nemění.
Tak by mě zajímalo, jakým způsobem se tedy měří průměrná spotřeba a zda je toto normální, případně kde by mohl být problém?
Díky..
Na své E39 jsem vynuloval průměrnou spotřebu, najel asi 20km, průměrná spotřeba byla 10l, zastavil jsem a nechal běžet motor, průměrná spotřeba mi asi po cca 10 minutách stoupla na 12,5l, což mi přijde divný.
Např. u mé služební oktávky se při stání takto průměrná spotřeba nemění.
Tak by mě zajímalo, jakým způsobem se tedy měří průměrná spotřeba a zda je toto normální, případně kde by mohl být problém?
Díky..
-
- Klubové ID: 756
Dobře, takže za 10min stání sežere zhruba 1,5 deci, za těch 20km při průměrné spotřebě 10l/100km si bawo vzalo 2l benolu,Martinéz píše:Problem je u ty octavky.. pokud umis trojclenku, vyjde ti to..
tzn. že jsem ujel 20km a bawko si vzalo dohromady včetně stání cca 2,15l.
A to znamená že konečná průměrná spotřeba by měla činit cca 10,75l/100km.
Pokud jsem tedy dobře spočítal, samozřejmě trojčlenkou

-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
šak ti to schválně ukazuje víc abys nestal nikde hodiny s motorem na volnoběh kdy málo mažeHolin píše:Dobře, takže za 10min stání sežere zhruba 1,5 deci, za těch 20km při průměrné spotřebě 10l/100km si bawo vzalo 2l benolu,Martinéz píše:Problem je u ty octavky.. pokud umis trojclenku, vyjde ti to..
tzn. že jsem ujel 20km a bawko si vzalo dohromady včetně stání cca 2,15l.
A to znamená že konečná průměrná spotřeba by měla činit cca 10,75l/100km.
Pokud jsem tedy dobře spočítal, samozřejmě trojčlenkoutak to s tím, co zobrazuje BC, nesedí..