Hodne tvrda realita..
bochnik i podle ceny bude menic, jen tak mimochodem, do prevodovky 5HP18 je napln 10,5l a olej do ni me stoji 180kc litr (TEXACO).
7litru za vyndani a nasazeni prevodvky mi prijde taky docela krute, ale pravda ze musi drzet v chodu cely servis a ne jen sebe... kazdpoadne za 2h prace si vzit 7tis...
No to si taky myslim. Kdyz jsem tady ale ptal na Savku, tak mi vsichni psali jak je skvely, vstricny a levny. Zajimalo by me, kolik by to stalo u Hendrycha kam to davam normalne. No garazmajstry priste vynecham...
Asi to je z ruky, ale v Ostravě znám machra, co se tomu věnuje přes 10 let, byl by levnější a hlavně zaručená kvalita. Klientela z celé ČR i SR a vozí mu tam i tzv. "origo" autoservisy a pak si přihodí ještě jednou tolik...
Pokud počítám že de a montáž převodovky by trvala 5h,tak to máme 60AW(1h má 12AW,12aw=950kč bez DPH,to je 4750 bez daně,s daní 5652Kč v AUTORIZOVANÝM SERVISU!!! A to že na vozy starší 6 let máme poloviční sazbu sem ani nebudu psát
Já naopak vůbec nechápu, jak někdo může ještě dneska zdvojnásobovat cenu E34ky repasí automatu. Když se mi tohle stane, přijedu ke svýmu mechošovi, řekne si 12 za zdravej čtyřkvalt nebo 15 za pětikvalt i s přehozením a druhej den jezdím. Pokud to neklapne, dá mi jinou a i kdyby ne, tak mám na to za tyhle prachy ještě dva pokusy. No nic, prostě zkušenost...
vitekk píše:No to si taky myslim. Kdyz jsem tady ale ptal na Savku, tak mi vsichni psali jak je skvely, vstricny a levny. Zajimalo by me, kolik by to stalo u Hendrycha kam to davam normalne. No garazmajstry priste vynecham...
No nevim, ale predtim, nez davam neco delat, tak se ZEPTAM minimalne nekolika nazavyslych lidi na cenu, abych mel nejakou predstavu....