Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 dotazy

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
TOMe39

#21 Příspěvek od TOMe39 »

major píše:
jarousek píše:tak sem konecne sehnal kartu s predcislim 0602 xxx xxx a stejne mi to nejde. Vlozim tu simku do velky karty a zasunu to do panelu a napise to zase akorat "SIM KARTE prüfen" a nic a kdyz zkusim vytocit cislo tak to napise "Nr. ungildig" . Tak co ted...
Nezáleží na předčíslí, musíš sehnat starou osmibitovku(nebo šestnáctibitovku?), byly to prostě ty SIMky co ještě nepodporovali Juice, simtoolkit atd. Dělali se cca do 99. Já ji zabavil tchyni :D . V obchodě nemáš již šanci, jsou stažené, jedině na inzerát. Jiné simky ty staré "palubní" telefony neberou.

Telefon r.v.99 + sim r.v.06 a no problem, viz výše. :idea:
major

#22 Příspěvek od major »

TOMe39 píše:
major píše:
jarousek píše:tak sem konecne sehnal kartu s predcislim 0602 xxx xxx a stejne mi to nejde. Vlozim tu simku do velky karty a zasunu to do panelu a napise to zase akorat "SIM KARTE prüfen" a nic a kdyz zkusim vytocit cislo tak to napise "Nr. ungildig" . Tak co ted...
Nezáleží na předčíslí, musíš sehnat starou osmibitovku(nebo šestnáctibitovku?), byly to prostě ty SIMky co ještě nepodporovali Juice, simtoolkit atd. Dělali se cca do 99. Já ji zabavil tchyni :D . V obchodě nemáš již šanci, jsou stažené, jedině na inzerát. Jiné simky ty staré "palubní" telefony neberou.

Telefon r.v.99 + sim r.v.06 a no problem, viz výše. :idea:
Jo, jenže on bude mít asi starší model když mu tam nové karty nejdou. Mimochodem kdyby jste hoši nebyli líní, tak se to tu na fóru již v minulosti řešilo. Stačí jen používat vyhledávač. Já to zjistil stejně.
Odpovědět