Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E39 530D Touring-snimac opot. brz. segmentov
Ahojte-mam jeden dotaz ohladom snimaca opotrebenie brzd. segmentov na mojej e39. Menil som brzdove dosticky na prednej naprave, nakolko uz boli opotrebovane a svietila mi aj kontrolka na pristrojovej doske. Po vymene mi svieti stale. Zadne dosticky su ok. Cidlo som nemenil, nakolko sa uz o brz. kotuc nedotyka a teoreticky pokial sa jedna o jednodratovy privod k cidlu tak to zrejme nama zmysel menit. Vie mi niekto povedat kolko vyvodov ide k tomu cidlu? Ak dva tak ho zrejme menit treba, ale ak len jeden vyvod tak si myslim, ze nema zmysel ho menit. Dakujem za odpovede.
Pokud již svítila kontrolka, čidlo se probrousilo a je třeba ho vyměnit. Je dvoudrátové.scare321 píše:Ahojte-mam jeden dotaz ohladom snimaca opotrebenie brzd. segmentov na mojej e39. Menil som brzdove dosticky na prednej naprave, nakolko uz boli opotrebovane a svietila mi aj kontrolka na pristrojovej doske. Po vymene mi svieti stale. Zadne dosticky su ok. Cidlo som nemenil, nakolko sa uz o brz. kotuc nedotyka a teoreticky pokial sa jedna o jednodratovy privod k cidlu tak to zrejme nama zmysel menit. Vie mi niekto povedat kolko vyvodov ide k tomu cidlu? Ak dva tak ho zrejme menit treba, ale ak len jeden vyvod tak si myslim, ze nema zmysel ho menit. Dakujem za odpovede.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
jen se pak nejekej že to neshasne okamžitě... ale až po pár kmscare321 píše:Jasne, myslel som si, ze bude dvojdratove. Dakujem velmi pekne za odpoved. Pomohlo mi to.