Stejná zkušenost. S Bosch-ema jsem nezaznamenal problém. Teď tam mám NGK a v pohodě. Spotřeba stejná, výkon asi taky (u 535i to těžko poznáš). Takže bych asi koukal na cenu.
ja mel s NGK problem v 318ti ... proste to melo takovou divnou diru v plynu kolem 4tis ot. George_D ten samej problem .. ale asi to je jen u tohodle 4valu protoze jinak nikdo nic takovyho nezaznamenal
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Dle manuálu tam je NGK a Bosch. Koupil jsem Bosch za 166+dph, přesně dle výrobce 4 bodové a platina na 100tis. km. Ve čtvrtek je pro jistotu měním, tak jsem zvědav jestli poznám rozdíl. Třeba to líp pojede, ne že by teď nejelo
Brett píše:Dle manuálu tam je NGK a Bosch. Koupil jsem Bosch za 166+dph, přesně dle výrobce 4 bodové a platina na 100tis. km. Ve čtvrtek je pro jistotu měním, tak jsem zvědav jestli poznám rozdíl. Třeba to líp pojede, ne že by teď nejelo
Musím říct, že když jsem naposled měnil já (cca 40000km) tak to auto (540i) výrazně ožilo. Jelo lehčejc a bylo to poznat. Jinak jakej typ těch Bosch-ů jsi koupil, opiš mi typ. Co přesně máš za motor?