Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sport Filtr na TDS

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mirahejny

#1 Příspěvek od Mirahejny »

Chci si koupit sport vzduchovej filtr na TDS máte stím někdo zkušenosti a jak
ho máte přidělanej dík
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od AdaM5 »

Ja si ho chci koupit taky a taky by me to zajimalo :)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Klakson »

no asi bude nejednoduší koupit sportovní vložku :lol:
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od AdaM5 »

No ale ta vlozka je taky filtr ne???Ja to teda beru na stejno.Nebo jestli sem se spatne vyjadril tak sem myslel tu vlozku, protoze se mi nechce tam delat naky potrubi jako obrovskej tuner kterym se bohuzel necitim
Victor525

#5 Příspěvek od Victor525 »

Já mám v TDSu sportovní filtr GREEN asi dva roky a jsem s ním moc spokojenej. Je z bavlny a občas se prostě vyčistí a je zase jako novej :lol:
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od AdaM5 »

A myslis ze to je znat?Na vykonu a tak.
Victor525

#7 Příspěvek od Victor525 »

No na výkonu se toho asi moc nezměnilo, spíš mám dobrej pocit, že ho tam mám. 8) Však nárust na výkonu je jen cca 3 koně, nebo tak nějak a to asi težko poznáš. Ale časem ti to vyjde na stejný peníze jako normální filtr, protože se dá jednoduše čistit, takže je to jednorázová investice na delší dobu. :)
Victor525

#8 Příspěvek od Victor525 »

I když asi to jede o něco lépe. Motoru se lépe dýcha a tak to musí i lépe uhánět! :evil: A taky se ti teoreticky může snížit i spotřeba. Já ho můžu jen doporučit. Jak říkám, mám ho přes dva roky a několikrát jsem ho čistil a je pořád jako novej!
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Klakson »

AdaM5 píše:No ale ta vlozka je taky filtr ne???Ja to teda beru na stejno.Nebo jestli sem se spatne vyjadril tak sem myslel tu vlozku, protoze se mi nechce tam delat naky potrubi jako obrovskej tuner kterym se bohuzel necitim

aha, mylsele jsem že chceš dávat taky kužel, tak to vyznělo z příspěvku zakladatele, starej vyhodíš novou vložku vložiš, žádná věda :wink:

jinak znát to bude třeba na spotřebě, já když jsem vyhodil špinavej papírák a vložil čistej papírák, tak jsem měl asi o 0,8l lepší spotřebu, tzn. že s bavlněným filtrem to bude ještě lepší, má lepší propustnost vzduchu.
davidj
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od davidj »

Victor525 píše:No na výkonu se toho asi moc nezměnilo, spíš mám dobrej pocit, že ho tam mám. 8) Však nárust na výkonu je jen cca 3 koně, nebo tak nějak a to asi težko poznáš. Ale časem ti to vyjde na stejný peníze jako normální filtr, protože se dá jednoduše čistit, takže je to jednorázová investice na delší dobu. :)

Jo jo , přesně . Mám taky "Green" a naprostá spokojenost, prostě vyndáš , vypereš a je jako novej. Filtry týhle firmy mám už v několikátým autě . Jak už bylo citováno , výkonu moc nenaženeš ale spotřebu můžeš trochu stáhnout .
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od AdaM5 »

Klakson píše:
AdaM5 píše:No ale ta vlozka je taky filtr ne???Ja to teda beru na stejno.Nebo jestli sem se spatne vyjadril tak sem myslel tu vlozku, protoze se mi nechce tam delat naky potrubi jako obrovskej tuner kterym se bohuzel necitim

aha, mylsele jsem že chceš dávat taky kužel, tak to vyznělo z příspěvku zakladatele, starej vyhodíš novou vložku vložiš, žádná věda :wink:

.

No tak ja vim jak se to instaluje jenom sem chtel slyset jetli je to znat.No a ted uz to vim tak sem spokojenej.Dik :)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Klakson »

AdaM5 píše:
Klakson píše:

.

No tak ja vim jak se to instaluje jenom sem chtel slyset jetli je to znat.No a ted uz to vim tak sem spokojenej.Dik :)

tak vidíš :lol:
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od AdaM5 »

:cool2:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Baxon »

koupil jsem do TDS vložku od K&N. Ten starej papírák byl fakt zasranej. Příjde mi že jede mnohem líp hlavně ve vyšších otáčkách a zlepšil se i chod motoru celkově.
Martinéz

#15 Příspěvek od Martinéz »

Ja kdyz vycistim svuj od BMC, tahne malinko lip od spoda, treba kdyz najizdis pomalu do kopce a hodis tam dvojec an rozjeti, motor se dusi jen na o dost nizsich otackach, cili zabira driv plynule. Taky spokojenost..
Mirahejny

#16 Příspěvek od Mirahejny »

Mirahejny píše:Chci si koupit sport vzduchovej filtr na TDS máte stím někdo zkušenosti a jak
ho máte přidělanej dík

Tak dnes jsem koupil sport filtr Green 2100kč kužel, přemýšlel jsem na vložce ale mne docela lítá olej výdechem z motoru do filtru tak to bych jen čistil.
zítra jdu operovat tak uvydím.
Mirw

#17 Příspěvek od Mirw »

Taky mi to tam caka,ale zda se mi, ze jen kdyz ho vic tocim. Cim to je?
Odpovědět