No ale ta vlozka je taky filtr ne???Ja to teda beru na stejno.Nebo jestli sem se spatne vyjadril tak sem myslel tu vlozku, protoze se mi nechce tam delat naky potrubi jako obrovskej tuner kterym se bohuzel necitim
No na výkonu se toho asi moc nezměnilo, spíš mám dobrej pocit, že ho tam mám. Však nárust na výkonu je jen cca 3 koně, nebo tak nějak a to asi težko poznáš. Ale časem ti to vyjde na stejný peníze jako normální filtr, protože se dá jednoduše čistit, takže je to jednorázová investice na delší dobu.
I když asi to jede o něco lépe. Motoru se lépe dýcha a tak to musí i lépe uhánět! A taky se ti teoreticky může snížit i spotřeba. Já ho můžu jen doporučit. Jak říkám, mám ho přes dva roky a několikrát jsem ho čistil a je pořád jako novej!
AdaM5 píše:No ale ta vlozka je taky filtr ne???Ja to teda beru na stejno.Nebo jestli sem se spatne vyjadril tak sem myslel tu vlozku, protoze se mi nechce tam delat naky potrubi jako obrovskej tuner kterym se bohuzel necitim
aha, mylsele jsem že chceš dávat taky kužel, tak to vyznělo z příspěvku zakladatele, starej vyhodíš novou vložku vložiš, žádná věda
jinak znát to bude třeba na spotřebě, já když jsem vyhodil špinavej papírák a vložil čistej papírák, tak jsem měl asi o 0,8l lepší spotřebu, tzn. že s bavlněným filtrem to bude ještě lepší, má lepší propustnost vzduchu.
Victor525 píše:No na výkonu se toho asi moc nezměnilo, spíš mám dobrej pocit, že ho tam mám. Však nárust na výkonu je jen cca 3 koně, nebo tak nějak a to asi težko poznáš. Ale časem ti to vyjde na stejný peníze jako normální filtr, protože se dá jednoduše čistit, takže je to jednorázová investice na delší dobu.
Jo jo , přesně . Mám taky "Green" a naprostá spokojenost, prostě vyndáš , vypereš a je jako novej. Filtry týhle firmy mám už v několikátým autě . Jak už bylo citováno , výkonu moc nenaženeš ale spotřebu můžeš trochu stáhnout .
AdaM5 píše:No ale ta vlozka je taky filtr ne???Ja to teda beru na stejno.Nebo jestli sem se spatne vyjadril tak sem myslel tu vlozku, protoze se mi nechce tam delat naky potrubi jako obrovskej tuner kterym se bohuzel necitim
aha, mylsele jsem že chceš dávat taky kužel, tak to vyznělo z příspěvku zakladatele, starej vyhodíš novou vložku vložiš, žádná věda
.
No tak ja vim jak se to instaluje jenom sem chtel slyset jetli je to znat.No a ted uz to vim tak sem spokojenej.Dik
.
No tak ja vim jak se to instaluje jenom sem chtel slyset jetli je to znat.No a ted uz to vim tak sem spokojenej.Dik
koupil jsem do TDS vložku od K&N. Ten starej papírák byl fakt zasranej. Příjde mi že jede mnohem líp hlavně ve vyšších otáčkách a zlepšil se i chod motoru celkově.
Ja kdyz vycistim svuj od BMC, tahne malinko lip od spoda, treba kdyz najizdis pomalu do kopce a hodis tam dvojec an rozjeti, motor se dusi jen na o dost nizsich otackach, cili zabira driv plynule. Taky spokojenost..
Mirahejny píše:Chci si koupit sport vzduchovej filtr na TDS máte stím někdo zkušenosti a jak ho máte přidělanej dík
Tak dnes jsem koupil sport filtr Green 2100kč kužel, přemýšlel jsem na vložce ale mne docela lítá olej výdechem z motoru do filtru tak to bych jen čistil.
zítra jdu operovat tak uvydím.