Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sbíhavost kola

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gyrous »

Co by to mohlo byt?
Pri jizde si jedno predni kolo dela co chce. Na geometrii nelze vyrovnat. Kolo lita par centimetru jak se mu zachce, behem rizeni vyrovnavam volantem jak splaseny.
Pri letme prohlidce na miste strachani kol do stran, zvrchu dolu, ci pohyb ramen, jsem nepocitil zadnou vuli. :oops:
Muze to byt naboj? nebo neco jineho? 8O
Pavel H
Klubové ID: 98

#2 Příspěvek od Pavel H »

Tak jestli je to nekolik centimetru, tak vuli musis najit i kdybys nechtel. Pohybuje se to v ose kola, auta? Jen jedno kolo nebo obe? Trefil si diru? Vem to na kanal a musis to najit.
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od gyrous »

Pouze jedno kolo. Asi jsem do neceho najel. :oops:
Zacina se to zhorsovat, takze to bylo nedavno, ale nepoznal jsem odkdy, jestli to byla poradna dira, ci odkrytej dekl, nevim. :oops:
Kdyby to bylo ja nevim treba kecnu horni ulozeni tak to taky poznam? 8O

V ose jizdy auta, asi jako kdybych mel povolene srouby na disku, nehuci nic, je to prave predni kolo. Nekdy samo od sebe stoci kolo doprava ( taha me to volant) a pak zase jede dobre a drzi stopu v rovine, na druhou stranu se nestaci.
Pavel H
Klubové ID: 98

#4 Příspěvek od Pavel H »

Tak to fakt divny. Na horni ulozeni to nevypada. Chtelo by to videt.Muze to byt utrzene rameno, ale to bys poznal pohledem.
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od gyrous »

Tak jsem byl na STK Problem byly povolene srouby, ktere se stale vic a vic povolovaly nejspis č.2 na obr.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=25

A jeste volnou manzetku na jedny tyci ve smeru jizdy u opacneho kola. Ale jak je to rozdelany na tech obrazkach, to moc nerozpoznam. :oops:
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od gyrous »

Na STK nasli jen problem s volnymi srouby a znicenou manzetkou. Myslel jsem, ze je to tim.
Taky jsem nasel tu manzetku na cepu, ktery je prisroubovany na tahle rizeni viz. obr., a taky mozny duvod toho hlavniho problemu, proc me neseridili sbihavost na geometrii. Tahlo rizeni (č.3) ma sjete zavity, tedy nelze sestelovat. :cry:
Poresim vymenou, snad bude konecne klid. 8)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=25
Odpovědět