dneska se povedlo narvat dirku na strn v prevodovce a tak resim otazku,kdo mi udela tak vymaz chyb z pocitace a pripadne doladi mnou opomenute nedostatky . mate nekdo,kontakt na nejakyho dobryho bmwaka,abych nesdtrkal prachy do drahejch bmw serv...,nebo mam jed rovnou do bmw .. pokud ano, do ktereho v praze ..
moc dekuji
vzdy dobre dojedte
cago .hele v mimoni mi vybehl pist z bloku,tak jsem to dotahl domu .vyndal motor,koupil super blok po repasu.nechal zgeneralkovat hlavu,sesadil a narval zpet do e 34..ted tapu . uz brzy se to pokusim nastartovat,ale co to bude delat,kdyz tam je tolik elektroniky . nastartuje vubec??pak by mne zajimalo, kde mi dobre vymazou chyby a doladi mnou opomenute nedostatky..nechci jed hnedka do autecu,ale za nejakym borcem, co nejni tak drahej a pritom dobrej . proste hledam frajera,co mi udela dobre diagnistiku .
Pokud to teda není u BMW jinak,tak díra v bloku se na diagnostice neukáže Pokud si jen vyměnil blok a máš tam z5 zgenerálkovanej motor shodnýho typu,tak to normálně pojede a nemusíš ani na diagnostiku.
nediv se že ti nikdo neporadí když niko neví o co jde!!!jsi zkurvil M20 a ted tam máš M50 nebo co???
nauč se psát co máš za problém a pak ho mužeš řešit...
dekuju . hodne mi pomohl speedy po icq..mam tam naprosto shodnej motor jako predtim . jen mne zajimalo , jak to pobezi, kdyz ten motor byl venku a vsechno bylo odpojeny jinak m50,2,5 24v.. pak jsem se ptal ke komu je nejlepsi jed na diagnostiku . jako servis???
dik
bob píše:dekuju . hodne mi pomohl speedy po icq..mam tam naprosto shodnej motor jako predtim . jen mne zajimalo , jak to pobezi, kdyz ten motor byl venku a vsechno bylo odpojeny jinak m50,2,5 24v.. pak jsem se ptal ke komu je nejlepsi jed na diagnostiku . jako servis??? dik
Tak sme si to precetli a tady mas kontakt na overeny servis. Nechavame tam delat i naseho Nosorozce.
A jeste super chlapek - ale nema diagnostiku - je z Klecan cca 5 km od Dablic - Jirka Savka tel.: 603 433 103. Ale telefony permanentne nezveda musis byt trpelivej.
Cau Kluci
Kdyz tak volej nam Lucas tel.: 723 545 017, Marten tel.: 723 853 403