Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kde kupujete origo ND ?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
RSak
Klubové ID: 624

#1 Příspěvek od RSak »

Kam jezdíte pro origo náhradní díly pro své BMW ? Kupujete přímo v servisu BMW nebo někde jinde se slevou ?

Prohledal jsem fórum a udělal jsem si obrázek, že dost majitelů nakupuje origo díly přímo v BMW servisu a pak si je nechává montovat u svých vlastních mechaniků. Pochopil jsem to správně?

máte někdo skušenost se servisem http://www.wmb.cz/?

Díky za odpovědi :)

.
Bambim
Klubové ID: 705
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Bambim »

Vse co se tyka motoru a elektriky, tak kupuju v AuTecu, ale tlumice a ramena a jiny podobny veci kupuju jinde. Vsechno si nechavam namontovat u svych opravaru...
major
Klubové ID: 677

#3 Příspěvek od major »

Já, pokud je to něco dražšího a nechci to z druhovýroby, tak jezdím do SRN. Tam jsou díly u BMW dealerů o cca 20-30% levnější než u nás. Měním si hodně věcí sám. Ne že bych byl nějaký šetřílek, ale baví mě to a hlavně servisům moc nevěřím. A člověk tak alespoň dokonale pozná svůj vůz.
Miguel
Klubové ID: 1507

#4 Příspěvek od Miguel »

Srovnávám poměr cena a hlavně kvalita origo dílů s druhovýrobou. Najdou se totiž i věci které jsou origo levnější, ale zase nemá cenu kupovat stejně kvalitní díl a od stejného výrobce přímo v BMW.

Když už kupuju origo díl (což je s Ixem velice často) nechávám montovat u svého mechanika.

S dílnou Bohm mám osobně neblahé zkušenosti a už by mě tam nikdo nikdy nedostal :evil:
jumper
Klubové ID: 966
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jumper »

A jéje!!! :roll: Tak já před měsícem koupil E34 :D a dostal jsem kontakt právě na firmu Bohm. No nechal jsem tam udělat takový základ ,jako svíčky kapaliny atd. Nicméně ,jak tady od tebe čtu ,tak asi nic moc. 8O Potřeboval bych nějakýho týpka přes BMW ,kterej by tu mou kárku servisoval.Takže moje otázka zní: máte nějakýho šikovnýho človíčka ? Jsem z Prahy. Dík
Odpovědět