Zdravím, jsem rozebral předek že vyměnim kabinovej fitr a nikde, vím kde má být,měnil jsem ho před chvíli na 540i rv. 94;; ale u sebe nikde, podle VIN jste říkali že tam má být, ale je tam jen černý cosi do čeho vedou 3 konektory a nic víc?!Ale mezitím mě to skoro vůbec nefouká ty větráky, tak kde je chyba? (
Díky
nedávno jsem to dělal....u mně tam bylo bílý lehce průhledný víko,který je držený černým otočným úchytem...ten otočit o 90° a pak by to víko mělo jít sundat...za ním je pyl. filtr
nepamatuju si jestli se ty tři konektory musely odpojit, nebo ne....původně jsem se totiž dostal kapku někam jinam, než jsem chtěl
říkám že jsem ho měnil na 540i a že vím kde je, ale prostě na tom místě ho nemám! neni tam nic! tak by mě potom zejímalo co může být zacpaný, že to moc nefouká (
Pivson píše:Auto máš 4/90 a daval se od 6/90 tot odpověd proč tam není
vyčistit, muže to byt ucpaný listím, jehličím atd. Ja tam vyndal neskutečnej bordel
Každopádně to je jedno, ale co tam teda kde vyčistit, nebo udělat, aby to foukalo více? je to takovej umíráček na ruce to nefouká skoro vůbec ( ze dveří )