Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
spotreba 528 2000
zdravim, chtel sem se zeotat jaka je spotreba 528 okolo roku 2000? hodne uvazuju o koupi tohodle auta. chtel bych benzin, ale asi ne mensi. ani vetsi (vim ze by byl idealni V8). potrebuju to na jezdeni do prace a proto me zajima spotreba, hlavne v mestskym provozu. prosim o info jak s manualem, tak se steptronicem. moc dekuju.
tak nakonec to byl a528 E39 rok 97. 150 000 nejto, novej prodanej u bychla, servisovanej u bychla (posledni prohlidka pred 8T km) prodanej zpatky do bychla, nebouranej, cernej s cernou kuzi, spoustou dreva, interier velice zachovalej, sportovni podvozek, xenony,vyhrejvany sicny, Mkovej volant, manual,radio ze zesilovacema a cenzrem, netknuty kola, nepouzita rezerva komplet naradi, nikde nic nema ani sebemensi vuli, nic neklepe, fsechno uplne v poradku az tomu nemuzu uverit. jediny co nefunguje je elektricky rolo.
dela mi zatim jen radost.
Moc gratuluji, tenhle motor je výbornej. Ať ti Brambora dlouho a bez problémů slouží.pina píše:tak nakonec to byl a528 E39 rok 97. 150 000 nejto, novej prodanej u bychla, servisovanej u bychla (posledni prohlidka pred 8T km) prodanej zpatky do bychla, nebouranej, cernej s cernou kuzi, spoustou dreva, interier velice zachovalej, sportovni podvozek, xenony,vyhrejvany sicny, Mkovej volant, manual,radio ze zesilovacema a cenzrem, netknuty kola, nepouzita rezerva komplet naradi, nikde nic nema ani sebemensi vuli, nic neklepe, fsechno uplne v poradku az tomu nemuzu uverit. jediny co nefunguje je elektricky rolo.
dekuju, urcite bude. je to muj prvni bavorak. doted jen mercedesy(126 560SEL 116 450SEL 6,9)
akorat si musim zvikat na ten strasne tvrdej podvozek. na to jak to sedi sem si naopak zvikl hned. je to vo dost jiny nez medved.
docela me fascinuje ta spotreba, zatim tam mam dlouhoobou 11,5 a jezdim jen po praze. furt to klesa. to 2,8 vod mercedesu nezere ani nahodou. spis 16. nejhorsi je ze uz vymejslim jak tomu pomoct. v motorovym prostoru je dost mista tak asi zainvestuju do zavodnich svodu a do vejfuku vubec. bez koncovky. libi se mi ten docela nenapadnej vzhled. kdybych to mel v Mku tak to rozhodne prevliknu za normalni 5ku (zadny Mplast a sedacky jen ten volant) a dozadu flaknu 525D. hehe.
akorat si musim zvikat na ten strasne tvrdej podvozek. na to jak to sedi sem si naopak zvikl hned. je to vo dost jiny nez medved.
docela me fascinuje ta spotreba, zatim tam mam dlouhoobou 11,5 a jezdim jen po praze. furt to klesa. to 2,8 vod mercedesu nezere ani nahodou. spis 16. nejhorsi je ze uz vymejslim jak tomu pomoct. v motorovym prostoru je dost mista tak asi zainvestuju do zavodnich svodu a do vejfuku vubec. bez koncovky. libi se mi ten docela nenapadnej vzhled. kdybych to mel v Mku tak to rozhodne prevliknu za normalni 5ku (zadny Mplast a sedacky jen ten volant) a dozadu flaknu 525D. hehe.
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
ale u M-ka ty plasty nejsou na parádu, ale plní svoji funkci a 4 vejfuky vzadu by tě stejně prozradilypina píše:dekuju, urcite bude. je to muj prvni bavorak. doted jen mercedesy(126 560SEL 116 450SEL 6,9)