Zdravím všechny,za prvé musím poděkovat za rychlou odpověď na můj dotaz ohledně sportovního filtru.Super. Teď mám možná hloupý dotaz.Mám motor M50 a chtěl bych ,aby mi šel lépe od spodu. Prostě jestli je možné navýšit výkon nějakým rozumným způsobem.Pokud je můj dotaz mimo,tak se omlouvám. Díky
jumper píše:Zdravím všechny,za prvé musím poděkovat za rychlou odpověď na můj dotaz ohledně sportovního filtru.Super. Teď mám možná hloupý dotaz.Mám motor M50 a chtěl bych ,aby mi šel lépe od spodu. Prostě jestli je možné navýšit výkon nějakým rozumným způsobem.Pokud je můj dotaz mimo,tak se omlouvám. Díky
Zapomeň na tento sen....pojezdi přes zimu,nauč se s tím,prodej a kup 525i 192PS
Řešilo se to tu X-krát. Je to blbost, zapomeň na to. Prostě se to nevyplatí a výsledek nikdy nebude ani "uspokojivý". Jak psal Maniac, lepší bude koupit 525.
jumper píše:Ale to jsem vůbec nechtěl slyšet !!!! Fakt tomu ničím malinko nepřidám?
No tak nám řekni co jsi chtěl slyšet? že koupíš super čip od super firmy za 7900kč a budeš mít 200koní??? Když chceš auto co jede tak si nekupuj starý tank z tím neslabším motorem co tam dávali...pardon,ještě tam dávali 1,8ku
Sou dve moznosti. Bud mas auto v nadhernym a luxusnim stavu na jezdeni na vikendy nebo protoze potrebujes jezdit nebo si koupis auto ktery ma slusnej vykon a jezdis v tom jak hovado a driv nebo pozdeji nekoho rostipes:D ))
No podle toho v jakým to máš stavu. I kvalitní svíčky zvednou výkon o nějaký ten koník. Všechno zvedá výkon, benzín, seřízení a tak. No spíš ho navrací do původního stavu. Máš už starší auto na upravování, jestli to máš v perfektním stavu, tak pak můžeš pořešit drobné úpravy. Roky dělají svoje, co říkají v servisu? Přeměřil sis kompres a tak? Jestli už to je vychrchlaný, tak to je pak zbytečný.
Asi máte pravdu,nejdřív sjedu do servisu a zjistím co a jak.Jinak to auto je bezva,mám ho po prvním majiteli.Nechci v něm lítat 200,ale chtěl jsem jen,aby to táhlo víc od spodu,ale už jsem na zemi. Prostě to nebudu řešit,akorát nechám zkontrolovat motor ,jestli je vše ok.