Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zadni svetla facelift - zapojeni
-
- Klubové ID: 989
Mám dojem, že se origo montovaly nějaké "převodníky" co vypadají jak dva zesilovače pod rezervu.miculash píše:zdravim,
koupil jsem si zadni svetla s cirym blikacem, ty faceliftove, a mam e39, rv 97, a nesedi mi konektor ke svetlum, nevite jestli prodavaj reducki, nebo jestli se to musi prepajet? pripadne jiny problemy ktere jeste moho vzniknout
diky
-
- Kontaktovat uživatele:
no takze nakonec jsem musel bastlit..
prepajet konektory, usmyknout protisksy, udelat dve diry na vic pro srouby, ktere jsou jinde, ohlodat umely okraj svetel ktery branil v zasunitu, a jeste kvuli BC ktery hazel ze mam praskly zadni zarovky, tak jsem musel zapojit na kabel navic (od svetel, LEDky potrebuji jen jeden) zarovku, ktera mi sviti vevnitr, ale navenek to vypada OK.
Takze kdo planuje update svetel, tak hodne stesti a pevny nervy
prepajet konektory, usmyknout protisksy, udelat dve diry na vic pro srouby, ktere jsou jinde, ohlodat umely okraj svetel ktery branil v zasunitu, a jeste kvuli BC ktery hazel ze mam praskly zadni zarovky, tak jsem musel zapojit na kabel navic (od svetel, LEDky potrebuji jen jeden) zarovku, ktera mi sviti vevnitr, ale navenek to vypada OK.

-
- Klubové ID: 1032
- Kontaktovat uživatele:
Jesli si dobře vzpomínám, tak to umí předělat "pavel528". Myslim, že to tady nabízel...miculash píše:no takze nakonec jsem musel bastlit..
-
- Klubové ID: 96
/Check hlásí zkontrolovat potkávací světla ale po rozsvícení přestane/Birkoff píše:Ty přední myslím jdou normálně, jsou tam jen jiný konektory a Check hlásí zkontrolovat potkávací světla ale po rozsvícení přestane, takže teď když je svícení povinný docela dobrá funkce.
o tom pochybuji na palubce sviti i po rozsvícení světel nutné přidat relé které vytvaři odběr ele.energie jako žárovka H. osobní zkušenost jinak nejvic o tom vy Pavel 528
-
- Kontaktovat uživatele:
že by? http://www.bmwdiy.info/celis-rear/index.htmlmiculash píše:Fazeey píše:tak nevim asi bych radši teda sháněl ty převodníky než to celý zbastlil... ty xenony mě taky zajímaj
prevodnik tam urcite sedet nebude, nesedi to fyzicky
-
- Klubové ID: 989
Jo to jsou ty převodníky o kterých jsem mluvil.Fazeey píše:že by? http://www.bmwdiy.info/celis-rear/index.htmlmiculash píše:Fazeey píše:tak nevim asi bych radši teda sháněl ty převodníky než to celý zbastlil... ty xenony mě taky zajímaj
prevodnik tam urcite sedet nebude, nesedi to fyzicky