Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
520i Touring 1997 - NESTARTUJE WRRR...
Zdravim Vas..Zaparkoval som - bol som sa vycurat..Po 5 min strcim kluce do zapalovania..Motor zacal cvakat na palubnej doske to zacalo blikat zaroven pri kazdom cvaknuti...Motor ani nic podobne sa netocilo..Auto som rucne posunul asi o pol metra..Potom to uz necvakalo vobec a pri otoceni klucika blika a slabne intenzita osvetlenia a do toho vsetkeho sa uz neda zapnut ani radio
(..neviete co by to mohlo byt ?? dakuejm

lamar píše:Zdravim Vas..Zaparkoval som - bol som sa vycurat..Po 5 min strcim kluce do zapalovania..Motor zacal cvakat na palubnej doske to zacalo blikat zaroven pri kazdom cvaknuti...Motor ani nic podobne sa netocilo..Auto som rucne posunul asi o pol metra..Potom to uz necvakalo vobec a pri otoceni klucika blika a slabne intenzita osvetlenia a do toho vsetkeho sa uz neda zapnut ani radio(..neviete co by to mohlo byt ?? dakuejm
asi ti umrela baterka

skautik píše:lamar píše:Zdravim Vas..Zaparkoval som - bol som sa vycurat..Po 5 min strcim kluce do zapalovania..Motor zacal cvakat na palubnej doske to zacalo blikat zaroven pri kazdom cvaknuti...Motor ani nic podobne sa netocilo..Auto som rucne posunul asi o pol metra..Potom to uz necvakalo vobec a pri otoceni klucika blika a slabne intenzita osvetlenia a do toho vsetkeho sa uz neda zapnut ani radio(..neviete co by to mohlo byt ?? dakuejm
asi ti umrela baterka
tak tak,nebo špatný ukostření
-
- Kontaktovat uživatele:
lamar píše:Zdravim Vas..Zaparkoval som - bol som sa vycurat..Po 5 min strcim kluce do zapalovania..Motor zacal cvakat na palubnej doske to zacalo blikat zaroven pri kazdom cvaknuti...Motor ani nic podobne sa netocilo..Auto som rucne posunul asi o pol metra..Potom to uz necvakalo vobec a pri otoceni klucika blika a slabne intenzita osvetlenia a do toho vsetkeho sa uz neda zapnut ani radio(..neviete co by to mohlo byt ?? dakuejm
na 90% vybitá baterka