Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

520i Touring 1997 - NESTARTUJE WRRR...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lamar

#1 Příspěvek od lamar »

Zdravim Vas..Zaparkoval som - bol som sa vycurat..Po 5 min strcim kluce do zapalovania..Motor zacal cvakat na palubnej doske to zacalo blikat zaroven pri kazdom cvaknuti...Motor ani nic podobne sa netocilo..Auto som rucne posunul asi o pol metra..Potom to uz necvakalo vobec a pri otoceni klucika blika a slabne intenzita osvetlenia a do toho vsetkeho sa uz neda zapnut ani radio :((..neviete co by to mohlo byt ?? dakuejm
skautik Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od skautik Čestný člen »

lamar píše:Zdravim Vas..Zaparkoval som - bol som sa vycurat..Po 5 min strcim kluce do zapalovania..Motor zacal cvakat na palubnej doske to zacalo blikat zaroven pri kazdom cvaknuti...Motor ani nic podobne sa netocilo..Auto som rucne posunul asi o pol metra..Potom to uz necvakalo vobec a pri otoceni klucika blika a slabne intenzita osvetlenia a do toho vsetkeho sa uz neda zapnut ani radio :((..neviete co by to mohlo byt ?? dakuejm

asi ti umrela baterka :)
pepino

#3 Příspěvek od pepino »

skautik píše:
lamar píše:Zdravim Vas..Zaparkoval som - bol som sa vycurat..Po 5 min strcim kluce do zapalovania..Motor zacal cvakat na palubnej doske to zacalo blikat zaroven pri kazdom cvaknuti...Motor ani nic podobne sa netocilo..Auto som rucne posunul asi o pol metra..Potom to uz necvakalo vobec a pri otoceni klucika blika a slabne intenzita osvetlenia a do toho vsetkeho sa uz neda zapnut ani radio :((..neviete co by to mohlo byt ?? dakuejm

asi ti umrela baterka :)

tak tak,nebo špatný ukostření
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

na 90% vybitá baterka :wink:
lamar

#5 Příspěvek od lamar »

No jasne Baterka to bola..Som sa divil..vylucil som ju ako prvu, lebo vsetko ostatne svetla a ine svietilo...Tak dik uz je to vymenene...
Odpovědět