Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak "vynulovat" Check control
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Ted mi volal kámoš s e39 a že na něja stále pípá gong check controlu.. všechny chyby jsme vyřešili, ale stále zůsávají minimálně 3 položky k prověření? např.: standlicht prufen...... vše je prověřeno, ale nevím jak tyto hlášení vypnout. díky

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Díky... vady jsme odstranili ale ty hlášky o přezkoušení "prufung" . (německy i anglicky jsem si přeložil co co znamená), ale tak se ptám.... proč měnit žárovky které svítí? nebo bude stačit jen vytáhnout a nasadit?Doktor1 píše:Dokud neodstraníš všechny chyby co to píše,tak to nesmažeš. Jedině odpojit gong,aby to nepípalo. Jinak standlicht jsou prední parkovačky,vyměnit žárovky za nové...
napadlo mě že je to jen hláška aby se sem tam něco zkotrolovalo a že se to nějak tlačítky vypne

Svítit může, ale když ji vytáhneš, tak bude na 100% už černá. Tzn. že už má jinou hodnotu odporu a je vyhodnocena jako špatná. A žárovka do parkovačky zase tolik nestojí, aby to někoho položilo.Huska píše:Díky... vady jsme odstranili ale ty hlášky o přezkoušení "prufung" . (německy i anglicky jsem si přeložil co co znamená), ale tak se ptám.... proč měnit žárovky které svítí? nebo bude stačit jen vytáhnout a nasadit?Doktor1 píše:Dokud neodstraníš všechny chyby co to píše,tak to nesmažeš. Jedině odpojit gong,aby to nepípalo. Jinak standlicht jsou prední parkovačky,vyměnit žárovky za nové...
napadlo mě že je to jen hláška aby se sem tam něco zkotrolovalo a že se to nějak tlačítky vypne

Svítit může, ale když ji vytáhneš, tak bude na 100% už černá. Tzn. že už má jinou hodnotu odporu a je vyhodnocena jako špatná. A žárovka do parkovačky zase tolik nestojí, aby to někoho položilo.Huska píše:Díky... vady jsme odstranili ale ty hlášky o přezkoušení "prufung" . (německy i anglicky jsem si přeložil co co znamená), ale tak se ptám.... proč měnit žárovky které svítí? nebo bude stačit jen vytáhnout a nasadit?Doktor1 píše:Dokud neodstraníš všechny chyby co to píše,tak to nesmažeš. Jedině odpojit gong,aby to nepípalo. Jinak standlicht jsou prední parkovačky,vyměnit žárovky za nové...

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
no zkusíme vyměnit.. černé rozhodně nejsou, ale možná svítí hůř .. díky za radu zkusíme to.... ještě podotknu že světla atd je vše origo, a check se začal ozívat postupně, takže varianta neoriginál světel to není
díky za radu zkusíme a dám vědět jak to dopadlo
díky za radu zkusíme a dám vědět jak to dopadlo

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Po výměně žárovek OK ... takže byť všechny byly čiré a svítily tak Check hlásil "prufung" ... díky všem za pomoc.