Zdravim, mel bych par dotazu na zkusenejsi:
a) Ve vozitku ktere vybiram je velka navi 4:3, pod ni schovany kazetak, vzadu mechanika na jedno cd s gps navigaci. Changer nikde. Prijde mi to jako dost divna vybava, da se vyvodit ze changer tam byl a tudiz pujde na jeho misto zapojit jiny? Pokud ne, pujde dosadit jiny nez origo?
b) Jsou k te cd navigaci sehnatelne aktualni mapy cech? Nebo cd navigaci neresit a koupit tom-toma apod. ?
c) Kde byva fyzicky umisteno nezavisle topeni a jak se zapina ? Dalka k tomu neni.
d) Jak moc je prukazny stav na tachaci, klicich apod. ? V autecu tvrdi ze to prepsat nejde, firma co dela tachace mi to nabizi za par tisic se vsim vsudy.
Nevím jak to ostatní, ale pokud je to rok výroby 2001, tak by NAVI měla být 16:9..
V kufru by měla být schránka i na CD changer a myslím, že by měla být u navigace..
Nezávislé topení je pod levým podběhem za kolem a zapíná se přes ten displej v menu Standheizung.Tam si nestavíš až dva časy kdy se ti to zapne..
Km se přepsat dají,ale je to potřeba přepsat v několika jednotkách,nebudu psát kterých,ale jsou 3+všechny klíče,což nebude za pár korun. Přes dignostiku se dá vyčíst km ze všech jednotek a všude musí km sedět,jinak svítí u ukazatele km tečka...
Já bych "chtěl" někdy vidět ty vaše klenoty.. Tedy pokud souhlasí foto z akcí BMW např. na Č. Mostě, tak jsem je viděl. A stačilo..
Jinak nic proti dědečkům z řad BMW. Reaguji přesně idiotsky, jako vy. Všímáte si? Nechť si každý jezdí cv tom, co mu vyhovuje. Souhlas?
Maxiczech píše:Já bych "chtěl" někdy vidět ty vaše klenoty..
Tož přijeď, Pražáku.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tož bych aj někdy rád. Závidím těm, kdo mají čas jezdit na srazy. Já nemám čas si jít ani zaplavat. A to mám pěkně hnutý záda a měl bych chodit min 2x týdně. Možná to někdy vyjde..