Zdravim, mohu ji mit za slusny peniz. Je v manualu.Pred rokem meneny tlumice, ramena, mesic gumy. Podotykam, ze to je original M-paket jak ma byt, ale ma najeto 310t. Co vy na to? Je servisovane stale Renocar. Jsou meneny vstrikovace a prehraty sw. Spotreby pry stale 8l. Olej netece. Je vse na motoru pretesneno. Je po novem laku - pry byl od kaminku a byl dost uz odreny. Pry jsou o vsem zaznamy. Mam se bat? Nebo nebat, koupit a vsechno poradne osefovat dobrou smlouvou o koupi?
Diky za nazory.
530D original M-paket
-
Whisky
- Klubové ID: 1221
-
kadous
- Klubové ID: 606
-
Whisky
Maji 530D M paket???kadous píše:co tojsou slusny penize??v nemecku sezenes peknou od 7500e,a jezdenou jen po dalnici.hodne zalezi v jakym je doopravdy stavu a cena.v litomysli maji kluci k mani 530d 2002 v pekny vybeve s velkou navigaci kolem 330000.
Ja se ptal spis na motor, jesi neni problem 310t najetych, pri pravidelnym servisu v autorizovanym servisu. Slusna cena, kdyz te to zajima je 270t - jezdena jen po dalnicich.
P.S. velkou navi bych stejne vyhodil a dal tam svuje radio od Clarionu
-
Whisky
Tak jsem v n i dneska jel. Motor skvelej, podvozek taky dobrej, cice se me zdalo, ze se to trochu vlnilo, ale dobry. Jinak na venek vzhled peknej, ale interier ma dost a to by mi hodne vadilo...volant potrhany, sedaky taky nic moc. Rikal ze spojka, setrvak, turbo je puvodni a to by mne asi cekalo...no nic, takovou 5tku si nekoupim.
Prekvapil mne ale podvozek, ale nemile, protoze jsem cekal, ze bude tvrdsi, kdyz to je M paket. Melo by tam byt to same jak ma benzinove Mko, ne?
Prekvapil mne ale podvozek, ale nemile, protoze jsem cekal, ze bude tvrdsi, kdyz to je M paket. Melo by tam byt to same jak ma benzinove Mko, ne?
-
M3maniac
- Čestný člen
- Klubové ID: 76
pěknou 530d v m-paketu za 7500???? řekni kde vezmu na to kamiónkadous píše:co tojsou slusny penize??v nemecku sezenes peknou od 7500e,a jezdenou jen po dalnici.hodne zalezi v jakym je doopravdy stavu a cena.v litomysli maji kluci k mani 530d 2002 v pekny vybeve s velkou navigaci kolem 330000.
-
M3maniac
- Čestný člen
No m-paket podvozek není určitě M5 podvozek....je tužší a o něco nižší než série, a tady ten se houpal protože jsou tluniče v píWhisky píše:Tak jsem v n i dneska jel. Motor skvelej, podvozek taky dobrej, cice se me zdalo, ze se to trochu vlnilo, ale dobry. Jinak na venek vzhled peknej, ale interier ma dost a to by mi hodne vadilo...volant potrhany, sedaky taky nic moc. Rikal ze spojka, setrvak, turbo je puvodni a to by mne asi cekalo...no nic, takovou 5tku si nekoupim.
-
Whisky
To uz mel vymeneny, byl to manual.
Ale je to na mne velky auto. Chci trojkovou radu 320D, nebo 330D. Uvidoïme co se namane.Kazdy rika ze si zvyknu, ale ja se v tom necejtim. Clovek musi projit vyvojem
Mozna za dva, tri roky budu 5tku chtit, ale spis X5 
P.S. Ja ti volal, nebral jsi tel...Nemas ted v merku nejakou 320 or 330 ?
Ale je to na mne velky auto. Chci trojkovou radu 320D, nebo 330D. Uvidoïme co se namane.Kazdy rika ze si zvyknu, ale ja se v tom necejtim. Clovek musi projit vyvojem
-
M3maniac
- Čestný člen
Byl jsem v německu a volalo mi asi 100lidíWhisky píše:To uz mel vymeneny, byl to manual.
Ale je to na mne velky auto. Chci trojkovou radu 320D, nebo 330D. Uvidoïme co se namane.Kazdy rika ze si zvyknu, ale ja se v tom necejtim. Clovek musi projit vyvojemMozna za dva, tri roky budu 5tku chtit, ale spis X5