mám 17" borbet na E34,předek 225x45 a zadek 235x45 a v kolejích to dost táhne (a že jich u nás není málo ) nevíte někdo jestli se s tím dá něco dělat? např.podložky nebo tak něco,dík
BMWAK píše:takovýhle gumy budou táhnout vždycky.taky je mam na E34ce...
to není pravda, vždycky je to podvozkem nebo horním uložením tlumičů to bych mojí X5, která má předek 255 a zadek 285 podle tebe ani na silnici neudržel, že?
to není pravda, vždycky je to podvozkem nebo horním uložením tlumičů to bych mojí X5, která má předek 255 a zadek 285 podle tebe ani na silnici neudržel, že?
no ono zalezi na profilu. pokud tam mas vysokej profil, tak ta pneumatika, da se rict, trosku uhne. ale nizkej profil to neudela.
ono uplne novy auto s nizkoprofilovejma pneu to dela taky, tak to asi podvozkem nebude.
no ono zalezi na profilu. pokud tam mas vysokej profil, tak ta pneumatika, da se rict, trosku uhne. ale nizkej profil to neudela. ono uplne novy auto s nizkoprofilovejma pneu to dela taky, tak to asi podvozkem nebude.
dela to trochu..... ale vim co umi e34 se spatnym podvozkem...... e39 mi na stejnem rozmeru skoro netaha.....
Je to taky váhou auta. Čím lehčí auto a širší gumy s nízkým profilem, tím to s tím autem víc cvičí - to je odzkoušený. Samozřejmě že když budeš mít na nějakým japonci kterej neváží ani tunu gumy 205/40 R17, tak to je jiný než na X5 s rozměrem 255.
je rozdil tahnuti a tahnuti, mam 245/50/18 E38 a tahnou, a podvozek je dobrej, jenze kazdej si pod pojmem tahani predstavuje neco jineho...
koupil jsem na předek nové Bridgestone 235/40/18 a je to o hodně lepší jak ty starý ojetý. Jinak na STK na stolici mi našli jedno rameno, který mělo vůli, tak ho budu měnit. Pokud má někdo pochybnosti, tak at tam zajede. Byla to v posledním roce moje nejlíp investovaná 100koruna
Já mám na E39 235/45 R 18 a taky mě to v kolejích házelo z jedný strany na druhou. Po GO př.náravy je to lepší,ale pro jitotu doporučuju nejezdit v (po) kolejích