Mam E34,520i a po dosazeni rychlosti 100km/h a vyse,automobil se zacne trepat a vibrovat.Neni to koly..Zvlaste zadni naprava zacne vibrovat a tim i cele auto..Ujeto ma auto orig.100tis km,v krasnem stavu,skvost!!Prosim,kdo mate s timto zkusenosti,napiste prosim,dekuji za vase odpovedi Pepa.
pepa520i píše:
Mam E34,520i a po dosazeni rychlosti 100km/h a vyse,automobil se zacne trepat a vibrovat.Neni to koly..Zvlaste zadni naprava zacne vibrovat a tim i cele auto..Ujeto ma auto orig.100tis km,v krasnem stavu,skvost!!Prosim,kdo mate s timto zkusenosti,napiste prosim,dekuji za vase odpovedi Pepa.
a kdy si napsled delal vyvazovani kol?
nebo jak vis, ze to neni tim?
kola mam vyvazeny na + - 3g..A disky nejsou take pokopany,
Mam podezreni na kardan,ulozeni stredniho loziska a stredniho krize kardanu...muze to byt?
silentbloky zadni napravy jsou take ok!
Moje zkušenost s kardanem je taková, že pokud to je on (a já se k tomu přikláním) tak auto začne vibrovat mně třeba okolo 70km/h a kolem 90km/h to přestalo. Byla to moje chyba, protože když jsem měnil to středové uložení tak jsem ho (kardan) nesložil správně. Má totiž pevně určenou vzájemnou polohu. Oni ho vyvažují každou část zvlášť a pak dohromady jako celek.
Ahoj vsem,je po problemu,kardan nema ani milimetr vuli-je ok,ulozeni zadni napravy je take ok....byly to zadni kotouce,zvlnene a pokrivene....neveril bych co udela jedna zavada za neplechu...