Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
chcipa za jizdy
Nepravidelné chcípání motoru mi dělalo vadné čidlo na vačce. Tyto čidla jsou tam 2. Sací a výfukový. Nebo tak něco. Prostě jedno je na vstupu a druhé na výstupu. Dělalo mi to pouze při zahřátém motoru. Zajeď na diagnostiku a nematuruj nad tím. Může to být klidně i některá z lambda sond nebo váha vzduchu, možná pal. filtr, svíčky atd. Možností je hafo. BMW je dnes samé čidlo. Sám na to asi nepřijdeš. Tedy..., pokud jsi nenatankoval nějakej shit do nádrže.
Pak dej vědět, co to bylo. Dík.. 

2 Maxi: Konečně aspoň trochu konstruktivní rada 
Jinak mohu potvrdit, že to může dělat nějaký čidlo na vačce, případně volnoběžný ventil(chcípá jenom na volnoběh). Lambda tohle nedělá. Pokud by byla vadná váha, tak by to nejspíš chcípalo hned po nastartování. Svíčky by museli být úplně KO a to by ten motor běžel jakoby na 5válců
Záleží na tom, v kterým režimu to dělá a v kterých to nedělá. Samozřejmě je nutné mít čisté filtry(palivový i vzduchový) a nemít natankovanou nějakou sranděru benál.
nicméně diagnostikou nic nezkazíš, někdy je radost pohledět do registru závad

Jinak mohu potvrdit, že to může dělat nějaký čidlo na vačce, případně volnoběžný ventil(chcípá jenom na volnoběh). Lambda tohle nedělá. Pokud by byla vadná váha, tak by to nejspíš chcípalo hned po nastartování. Svíčky by museli být úplně KO a to by ten motor běžel jakoby na 5válců

Záleží na tom, v kterým režimu to dělá a v kterých to nedělá. Samozřejmě je nutné mít čisté filtry(palivový i vzduchový) a nemít natankovanou nějakou sranděru benál.
nicméně diagnostikou nic nezkazíš, někdy je radost pohledět do registru závad

Buď v pohodě.miculash píše:takze, dnes mi potvrdili v Renocar, ze to muzu byt nejspis cidlo na vacce.. ve ctvrtek tam jedu na diag.. snad me nerani mrtvice co vse mi to vypise

-
- Kontaktovat uživatele:
jo to jde, ale jelikoz jsem si tam jeste nechal menit olej, brzd. kapalinu, a celkove prohlednuti vozu, tak jsem tam nechal 10 000,-
ale zarazi me, ze nasli 80 chyb u cidla klikove hrideli, a 1 chybu u cidla vackove hrideli, a to nechali byt, tak snad nezacne zlobit..
a jeste mi tam nasli, ze netesnei vodni pumpa, tak to me jeste ceka :-/
ale zarazi me, ze nasli 80 chyb u cidla klikove hrideli, a 1 chybu u cidla vackove hrideli, a to nechali byt, tak snad nezacne zlobit..
Mno tak to mas mazlika docela v pohode..miculash píše:jo to jde, ale jelikoz jsem si tam jeste nechal menit olej, brzd. kapalinu, a celkove prohlednuti vozu, tak jsem tam nechal 10 000,-