Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problém 525 TDS

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
paces

#21 Příspěvek od paces »

No jo,ale já od začátku řeším něco na tom autě. A to rozvybrování motoru a vypadávaní elektriky mě děsí. Měnil jsem už čidlo,několikrát tyčku stab.,spojku,panel klimy a nějaký drobnosti. Vše u bmw,což už mě stálo asi 30 tis. :( A to je pro mě ranec. Každej říkal kup bmw a nebudeš na to muset sáhnout. Ale jinak mě to chytlo a ta značka je prostě srdcovka :wink:
sb
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od sb »

Ja jsem po koupi 523 do ni vrazil dalsich 50 tisic.A to podotykam ze to stale jeste neni ono.Treba novej kat a par dalsich drobnosti,ale nejak se mi do toho nechce ted vrazet prachy.Koupil sis drahou hracku musis s tim pocitat,50litru zmizi hned.Holt neni to novy auto,ale kdyz se vychytaj problemy tak si to uzijes.
dafa

#23 Příspěvek od dafa »

paces píše:Jsem z Brna,tak že v Renocaru ve Slatině. Prostě na nic nepřišli,no. Ten vypádek se mě stane jednou za 3 měsíce. Pohnu s klíčkem zase tam a zpět a znova rožnou,ale už nezhasnou.
V Renocaru ti na nic neprijdou.To se tvari jako autoriz.servis,ale prace mechaniku je mizerna.Byl jsem tam 5x a pokazdy byl nejaky pruser.
Kompletni diagnostika motoru s nastavenim motoru spociva jen v napichniti rj a vycteni chyb.A vzdy ti reknou,ze diag. je OK.
paces

#24 Příspěvek od paces »

Ale znáte teda někdo nějakej dobrej servis? Renocar mě tam právě najde pokaždé chybu. Jinde v servise nic.
Odpovědět