Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Co za 300tis?
Netvrdím, že za 300 tis. nekoupí solidní auto. Pokud chce BMW, tak bude zřejmě řešit výbavu a stáří vozu. Za tohle vymazlenou mladou pětku nekoupí. Nebo snad anoGeorgosAc píše:prosim te MAXI , nemystifikuj ho... napises v socce a on se vylozene desi... za 300 koupi urcite neco solidniho....
( jen nenalete podvodnikum - urcite 2x měř a 1 řež )

Jinak ale max spokojenost,komfort a místo a vychytávky. Teď mě upadl čudlík na rádiu a prej jedině nový za 12000 mě řekli v bmw. A to je na kazety! Mám changer v kufru. Furt nevím,jestli prodat nebo do toho ještě vrazit a doufat,že už to bude vše. A občas když to tak dlouho vybruje(jednou sem to nechal a čučel jestli na něco nepřijdu) tak mě tam pak nešli kvalty. Stejně jao když mě odešla spojka. Je možný,abych ju odpálil na sněhu? Sem se snažil vyjet. Nakonec kouř smrad a musela jít nová,ani jsem nemohl řadit. Jen při vyplém motoru.
To, co popisuješ, jsou naprosto normální věci, které časem dle ujetých km prostě odcházejí. Mimo té ř.j. To bychom si museli koupit nová auta, abychom na to tři roky nemuseli sáhnout. Na to hold nemáme, tak to řešíme nejsnadší a pro nás nejdostupnější cestou..paces píše:To ne,ale mám z ní strach. Měnil jsem už spojku,čidlo,pak nějaký tyčky stab, a teď bych měl ramena a řídící jednotku. Co to bude příštěA třikrát mě vypadl ten proud a občas ty vybrace. Mám strach jet někam dál
Jo max jsem jel tuším 210 nebo tak a to tady čtu jak vám to líta 230.

Ty vole, kamaráde, to víš, že ti rozumim.paces píše:Asi to tak udělám,ale víc jak 330000 neseženu a mám strach jakou pětku bych to sehnal. Už jsem si zvykl-kůže,tempomat a takOno se pak blbě přesedá jestli mi rozumíš
Ale bmw chci,prostě je to taková srdcová záležitost i když mě tenhle kus tak trochu zklamal

No to i tak se zadlužím. Tohle prodám tak za 230 a vezmu si na sto uvěr. A to sem za něj dal pře půl rokem přes třista. No jo no,co nadělám. Kůži nepotřebuju,ale nechcu propálený sedadla a tak. Jsem puntičkář. Jezdím jedině do autorizovaných servisů a tak. Fakt myslíš,že 300tis nestačí na 530ku? Teď koukám na tipcar.cz a našlo by se něco.
http://www.rakar.cz/
Od těch si chci nechat dovést. Brnknu tam a optám se co jsou schopni za třista dotáhnout. Lidi si je hodně chválí. Ale napřed musím prodat 525ku
Od těch si chci nechat dovést. Brnknu tam a optám se co jsou schopni za třista dotáhnout. Lidi si je hodně chválí. Ale napřed musím prodat 525ku
U Bawora tacho přetočit nelze.paces píše:A nevíš,jestli dělaj i protiůčtem? A nestáčí tacho? Já ho měl zrovna stočený!