Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 535iA - problém ?
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Známý chce koupit BMW E39 535iA (po prvním majiteli, ale v bazaru) najeto 170.000km, ale při volnoběhu kolísají otáčky. Údajně je to tím, že jsou tam neoriginální katalyzátory, ale tomu se mi nějak nechce věřit. Je to možné ? Co by tomu teoreticky mohlo být ? Při jízdě už žádný problém není a táhne jak urvané z řetězu, ale to kolísání ???
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
může to být katalizátory... obzvláště pokud by měly menší průměr... lambdy pak špatně vyhodnocují. Pokud to nemá servisku tak bych těm 170tis nevěřil, protože to zpravidla Katy v pohodě vydrží a není důvod je měnit.Fatal Design píše:Známý chce koupit BMW E39 535iA (po prvním majiteli, ale v bazaru) najeto 170.000km, ale při volnoběhu kolísají otáčky. Údajně je to tím, že jsou tam neoriginální katalyzátory, ale tomu se mi nějak nechce věřit. Je to možné ? Co by tomu teoreticky mohlo být ? Při jízdě už žádný problém není a táhne jak urvané z řetězu, ale to kolísání ???

-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Servisku to má ...Huska píše:může to být katalizátory... obzvláště pokud by měly menší průměr... lambdy pak špatně vyhodnocují. Pokud to nemá servisku tak bych těm 170tis nevěřil, protože to zpravidla Katy v pohodě vydrží a není důvod je měnit.Fatal Design píše:Známý chce koupit BMW E39 535iA (po prvním majiteli, ale v bazaru) najeto 170.000km, ale při volnoběhu kolísají otáčky. Údajně je to tím, že jsou tam neoriginální katalyzátory, ale tomu se mi nějak nechce věřit. Je to možné ? Co by tomu teoreticky mohlo být ? Při jízdě už žádný problém není a táhne jak urvané z řetězu, ale to kolísání ???