Čus... mám prosbičku.. Určitě to tady proběhlo, ale já na to nenarazil. Vrže spojkovej pedál na E -39/auto neni nastartovaný, spojkou to nejni/
a za boha to nejde nikde promazat. Netušíte jak na to?
Moc dík za případnou radu!
Zdendaa píše:Čus... mám prosbičku.. Určitě to tady proběhlo, ale já na to nenarazil. Vrže spojkovej pedál na E -39/auto neni nastartovaný, spojkou to nejni/
a za boha to nejde nikde promazat. Netušíte jak na to?
Moc dík za případnou radu!
Mazej tak dlouho dokud to nenamažeš. Já to mazal snad 100x, vždy když se auto ohřálo nebo bylo velký teplo začlo mi to vrzat......
Slid píše:Taky mě to vrzalo, wd, konkor na prd. Pak jsem vzal nějakej silikonovej sprej prostříkl a už rok ticho, vzal jsem i plynovej pedál a vše pohoda.
Fajn, dík... už mě to docela se.., ale zkusim ten silikon. To jsi stříkal kolem toho zavěšení pedálu?
Slid píše:Taky mě to vrzalo, wd, konkor na prd. Pak jsem vzal nějakej silikonovej sprej prostříkl a už rok ticho, vzal jsem i plynovej pedál a vše pohoda.
Fajn, dík... už mě to docela se.., ale zkusim ten silikon. To jsi stříkal kolem toho zavěšení pedálu?
Já to nasral na vše co jsem viděl, že se hejbe.(taky silikon).A v poho.
Já to nasral na vše co jsem viděl, že se hejbe.(taky silikon).A v poho.