Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Čerpadlo 525tds ´93

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dusva

#1 Příspěvek od dusva »

Po dvou E30 jsem před třemi roky koupil E34 525tds. Auto v pohodě, kůže, vše v elektrice (bohužel bez klima, ale o to nejde). Už loni se mi stalo to, že jedu a sundám nohu z plynu, a motor chcípne. Po nastartování bez problémů naskočí, ale jen do dalšího rozjetí a sundání nohy z plynu. Někdy si při parkování připadám jako učedník : chci zaparkovat a zastavím (chcíp), nastartuju a dám zpátečku, trochu couvnu do řady a zabrzdím (chcíp), nastartuju, dám jedničku a popojedu (chcíp). A tak dál, jak učedník z autoškoly. Asi jde vstřikovací čerpadlo do kytek, nebo je to v něčem jiným ??? Otáčky někdy při zastavení houpou nebo někdy při jízdě auto škubne. Může mi někdo poradit v okr. DC, nebo okolí nějaký Bosch servis na diagnostiku čerpadla, nebo kde by se dalo sehnat repasované čerpadlo a za jakou cenu ?? Jak tady čtu, tak někdo z DC na fóru je.
pepus

#2 Příspěvek od pepus »

me to teda nechcipalo kdyz odeslo vstrikovaci cerpadlo, to by mohlo bejt jenom podavaci cerpadlo co je v nadrzi. se startama za tepla problemy nemas?
dusva

#3 Příspěvek od dusva »

Jakékoli starty jsou v pohodě. Chcípne teplý studený a hned startuje,
pepus

#4 Příspěvek od pepus »

tak to bych to videl spis na podavaci cerpadlo nebo nejakou jinou pikacovinu, vstrikovaci bude ok
Mirw

#5 Příspěvek od Mirw »

pepus píše:tak to bych to videl spis na podavaci cerpadlo nebo nejakou jinou pikacovinu, vstrikovaci bude ok
jj,mne to vobcas chciplo taky, ale potom ho nakopnout byl ocistec, bylo to vstrik. cerpadlem :(

Zrovna mam vstrikovaci cerpadlo na vymene za 12 po repasku (jako novy) 8)
Odpovědět