Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pomalé padání otáček u e39 528i

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
major
Klubové ID: 677

#1 Příspěvek od major »

Kolegové, nějak moc pomalu mi na můj vkus u mé 528i Touring padají otáčky po uvolnění pedálu plynu. Prostě po tom co pustím plyn ještě asi tak 1s otáčky drží a až potom začnou padat. A také ne zrovna rychle. Jinak je motor i auto v TOP stavu. Tenhle motor jsem ještě neměl tak nemohu srovnávat, ale i to předchozí TDSo šlo za plynem lépe. Normální to asi nebude, takže co může být v pr...li. Nevíte někdo?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nemuze byt zatuhle lanko plynu?
“Ability is what you're capable of doing.”
major

#3 Příspěvek od major »

Hanz píše:nemuze byt zatuhle lanko plynu?
Mrknu na to, sundám klapku a celou ji pročistím a promažu i s lankama.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tohle pomalé padání ot při uvolnění plynu dělá každá 2,8 a podle mého názoru to dělá elektronika kvůli emisím. nicméně mě to taky štve a dufám, že to půjde v ŘJ vypnout.
major

#5 Příspěvek od major »

Speedy píše:Tohle pomalé padání ot při uvolnění plynu dělá každá 2,8 a podle mého názoru to dělá elektronika kvůli emisím. nicméně mě to taky štve a dufám, že to půjde v ŘJ vypnout.
Aha, tak to bude asi ono. To vyčištění a promazání totiž nepomohlo. Kdyby jsi Speedy objevil jak se toho zbavit, tak mi dej prosím vědět. Dost mě to sere.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#6 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

major píše:
Speedy píše:Tohle pomalé padání ot při uvolnění plynu dělá každá 2,8 a podle mého názoru to dělá elektronika kvůli emisím. nicméně mě to taky štve a dufám, že to půjde v ŘJ vypnout.
Aha, tak to bude asi ono. To vyčištění a promazání totiž nepomohlo. Kdyby jsi Speedy objevil jak se toho zbavit, tak mi dej prosím vědět. Dost mě to sere.
To mi povídej, 323i to nedělala a pak jsem s 328 chtěl drifotvat a přes shift lock je to hroznej oser, protože než spadnou ot, tak už je pozdě. Navíc si pořád nemůžu zvyknout na řazení :-( Takže už budu nechávat dělat úpravu ŘJ, tak se uvidí a pak dám vědět.
Odpovědět