Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pomalé padání otáček u e39 528i
Kolegové, nějak moc pomalu mi na můj vkus u mé 528i Touring padají otáčky po uvolnění pedálu plynu. Prostě po tom co pustím plyn ještě asi tak 1s otáčky drží a až potom začnou padat. A také ne zrovna rychle. Jinak je motor i auto v TOP stavu. Tenhle motor jsem ještě neměl tak nemohu srovnávat, ale i to předchozí TDSo šlo za plynem lépe. Normální to asi nebude, takže co může být v pr...li. Nevíte někdo?
Aha, tak to bude asi ono. To vyčištění a promazání totiž nepomohlo. Kdyby jsi Speedy objevil jak se toho zbavit, tak mi dej prosím vědět. Dost mě to sere.Speedy píše:Tohle pomalé padání ot při uvolnění plynu dělá každá 2,8 a podle mého názoru to dělá elektronika kvůli emisím. nicméně mě to taky štve a dufám, že to půjde v ŘJ vypnout.
To mi povídej, 323i to nedělala a pak jsem s 328 chtěl drifotvat a přes shift lock je to hroznej oser, protože než spadnou ot, tak už je pozdě. Navíc si pořád nemůžu zvyknout na řazenímajor píše:Aha, tak to bude asi ono. To vyčištění a promazání totiž nepomohlo. Kdyby jsi Speedy objevil jak se toho zbavit, tak mi dej prosím vědět. Dost mě to sere.Speedy píše:Tohle pomalé padání ot při uvolnění plynu dělá každá 2,8 a podle mého názoru to dělá elektronika kvůli emisím. nicméně mě to taky štve a dufám, že to půjde v ŘJ vypnout.